| Recensie | Een onverwachte kerst, Natalie Cox

| Recensie | Een onverwachte kerst, Natalie Cox

Charlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Een onverwachte kerst geschreven door: Natalie Cox
Bladzijden: 304
Uitgeverij: Boekerij | 9 October 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De cover is hetgeen wat me zo aantrok bij ‘Een onverwachte kerst’. Sneeuw, kerstmutsjes en dan die hondjes ♥ Meteen nadat ik deze cover zag wist ik dat ik dit boek moest gaan lezen! Hij sluit perfect aan bij deze tijd van het jaar.

Toen het boek op de mat voel moest ik het ook meteen gaan lezen.

Het verhaal gaat over Charlie. Een 31 jarige vrouw uit het drukke Londen met een baan in de IT. Charlie heeft dit jaar totaal geen zin in Kerstmis en voelt zich een echte Scrooge! Haar relatie is net verbroken en ze heeft echt behoefte aan alleen zijn met kerst! Nou ja, alleen met een paar flessen wijn en heel veel lekkers plus ouderwetse films! Eigenlijk alles waar haar ex een hekel aan had en wat zij dus al die tijd heeft moeten laten.

Wanneer ze alle goede voornemens voor januari in haar hoofd heeft doorgenomen en dik bepakt in bed kruipt ontploft bij de buurman de oven! Ze raakt lichtgewond en de ravage in haar flat duurt wel even voor dat opgeruimd is. Ze moet van haar moeder verplicht gaan bijkomen bij haar nicht Jez.

Helaas voor Charlie woont haar nicht vrij afgelegen en runt ze een honden hotel! En Charlie is niet echt een honden fan!

Wanneer Charlie door omstandigheden er opeens alleen voor komt te staan met de honden is dat het begin van heerlijke grappige avonturen!

Verschillende honden en verschillende mannen brengen haar op een heel ander pad dan gedacht.

Een explosie, een zwangere hond, alpaca’s, misdaad en mooie blauwe ogen maken dit een heerlijk luchtig boek dat je oppakt en niet meer neer kunt leggen.

De schrijfstijl van de auteur is echt genieten! Ik zou een vervolg absoluut zien zitten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.