Recensie | Egotripper, Vi Keeland

Recensie | Egotripper, Vi Keeland

Emerie is net ’s avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden.

Drew krijgt medelijden met Emerie wanneer hij hoort hoeveel geld ze kwijt is, en dat ze nu met meubels en al op straat staat. Hij doet haar een aanbod: als ze zijn telefoon opneemt zolang zijn secretaresse op vakantie is, mag Emerie nog even in zijn kantoor blijven tot ze een nieuwe plek heeft gevonden.

Drew is ietwat arrogant, drop dead gorgeous, en een nietsontziende echtscheidingsadvocaat. Emerie is zachtaardig en een succesvolle relatietherapeut. Ze hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan een wederzijdse aantrekkingskracht die met de dag lastiger wordt om te weerstaan.

five-stars
Egotripper geschreven door: Vi Keeland
Bladzijden: 320
Meer van deze auteur: De Baas
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 3 October 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Gelukkig geen heel gezicht bij Egotripper! De houding van de man vind ik wel erg sterk. Hij lijkt heel zelfverzekerd en dat is precies wat hij moet neerzetten bij de titel!

Genieten met een hoofdletter G! Dit was zo’n leuk boek om te lezen en ik heb denk ik echt bijna 80% van het boek met een ontzettende glimlach op mijn wangen gezeten! De overige 20% waarschijnlijk met rode wangetjes!

Drew is net terug van vakantie in Hawaii terwijl zijn kantoor werd gerenoveerd. Maar zodra hij bij zijn advocatenkantoor arriveert komt hij er eerst achter dat de renovatie nog steeds niet is voltooid en dan dat er iemand zijn intrek heeft gedaan in een van zijn ruimtes? Wanneer Drew Emerie ontmoet begint het boek met een vaart die niet meer weggaat uit het verhaal!

De speelse manier waarop de twee hoofdpersonages met elkaar omgaan geeft je door het hele boek een heerlijk warm gevoel. Hoewel ze best tegenovergestelde ideeën hebben kunnen ze goed met elkaar opschieten! Een scheidingsadvocaat die alleen mannelijke cliënten aanneemt en een relatietherapeut die huwelijken probeert te redden, hoezo opposites attract?

Drew komt met een boeiend achtergrond verhaal, zijn verleden maakte dat ik opeens om deze egotripper ging geven op een heel andere manier dan alleen maar sexy kloothommel 😉

En Emerie, arme meid! In het begin vind ik haar zo sneu! Maar ondanks haar keuzes is ze toch zon geweldig personage met haar eeuwige geloof in liefde!

De bij personages zijn ook het noemen waard want Drew’s beste vriend Roman is echt een toffe vent die van mij een eigen boek verdient en de ex van Drew? Pfoeh een rasechte Villain!

Je zult net als ik dit boek nog leuker vinden dan De Baas en het ook in een razend snel tempo verslinden!

Geweldig van begin tot einde. Ik hield gewoon van dit verhaal! Het heeft alles wat een geweldige roman nodig heeft!

[bol_product_links block_id=”bol_5da9b8d0f400b_selected-products” products=”9200000121959636,9200000115192826,9200000119786812″ name=”egotripper” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.