Recensie | Flirten met de baas, Natasha Madison

Recensie | Flirten met de baas, Natasha Madison

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

five-stars
Flirten met de baas geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 343
Serie: Tempt #1
Meer van deze auteur: Flirten met de playboy , Onafwendbaar, Flirten met mijn ex, Flirten met de buurman (Flirten met serie #3), Waanzin
Uitgeverij: SVM Publishing | February 22nd 2018
Genre: Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Stukken beter dan het origineel! Hier blijft de man in kwestie nog een beetje raadselachtig waardoor je je eigen fantasie er op los kunt laten en dat is bij de originele covers niet het geval. Hoewel de man op de originele cover er zeker mag zijn heb ik altijd liever mijn eigen beeld bij personages.

Heerlijk! Eens een keer wat anders dan een vrijgezelle dame die een rijke vent strikt!

In dit verrukkelijke eerste boek maken we namelijk kennis met een mama! En dat kan deze mama alleen maar toejuichen!

Lauren is een net gescheiden vrouw en moeder van twee kids. Gabriel van 10 en Rachel van 6. Ze was altijd een thuisblijfmoeder maar nu haar man is vreemdgegaan en huisje, boompje, beestje speelt met een ander moet zij zich weer op de arbeidsmarkt gaan bevinden om voor de kinderen te zorgen.

Lauren is meteen een vrouw naar mijn hart door de heerlijke sarcastische en grappige toon die Natasha voor haar heeft neergezet.

Ik werp een blik op de woonkamer en kijk naar het resultaat van de orkaan die ook wel bekend staat als ‘mijn kinderen’.

Maar ook het vreemdgaan van haar echtgenoot pakt ze heerlijk op! Ze gaat niet bij de pakken neerzitten, ze krijst huilt en gilt en neemt heerlijke wraak met haar zus Kaleigh! Een meid die iedereen als zus of vriendin zou moeten hebben!

Wanneer ze op weg naar haar eerste werkdag ook nog eens aangereden word lijkt het alleen maar berg af te gaan. Bij binnenkomst op haar werk word ze ook nog eens gewaarschuwd dat ze al de tiende uitzendkracht die maand is en het is pas de 17e!

Ze gaat werken voor Austin en dat is me er eentje!!!

Hij heeft bij mij nadat ik hem eerst een totale eikel vind toch direct een stokje voor wanneer hij naar een vrouw kijkt die naar zijn idee bezet is.

Er zijn genoeg vrijgezellen op deze aardkloot, zodat je het niet met iemand hoeft te doen die niet single is.

Verder wil ik niet veel meer kwijt, ik wil niks per ongeluk verklappen. Behalve dan dat je deze boeken echt niet wilt missen!

Natasha Madison heeft een heerlijke hot and steamy geschreven vol humor! Ik kan niet wachten op het volgende deel!

[bol_product_links block_id=”bol_5abe1e2d9a686_selected-products” products=”9200000090565782,9200000090142574″ name=”natasha madison” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments