Recensie | Flirten met de buurman (Tempt #3), Natasha Madison

Recensie | Flirten met de buurman (Tempt #3), Natasha Madison

Eliahn
Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren.
Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten.
Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.
Luca
Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise.
Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon.
Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was.
Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen.
Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken.
Deze keer, voor altijd.

three-half-stars
Flirten met de buurman (Flirten met serie #3) geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 270
Serie: Tempt #3
Meer van deze auteur: Flirten met de baas, Flirten met de playboy , Onafwendbaar, Flirten met mijn ex, Waanzin
Uitgeverij: SVM Publishing | 1 September 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Femke de Moor
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Let op: Deze recensie bevat minimale spoilers

Klik dus alleen op de geblurde tekst wanneer je dit niet erg vind.

Wat vind ik van de cover

De ‘Flirten met’ serie heeft een hele herkenbare cover reeks maar misschien ook een tikje verwarrend doordat ze allemaal zoveel op elkaar lijken. De houding en de mannen verschillen dan wel alsmede de kleur maar toch lijkt het net een beetje te veel op elkaar. Ook ben ik natuurlijk geen fan van echte mannen op covers maar dat is algemeen bekend denk ik zo 😉

Wat vind ik van het verhaal

‘Flirten met de buurman’ begint met een flashback naar een drankcruise die leidt tot een vierdaagse heftige romance. Omdat ze afspraken geen informatie met elkaar uit te wisselen gaan Luca en Eli hun eigen weg en nemen ze aan dat ze elkaar nooit meer zullen zien.

6 jaar later blijkt alleen dat hun romance een staartje kreeg! En dat is waar het verhaal verder gaat.

Luca was in dit boek de perfecte man. Slim, beschermend en een zeer succesvolle advocaat met een enorm hart. Eliahn een lieve, sterke en goede moeder. En wanneer Luca direct aangeeft deel van het leven van Aiden uit te willen maken beseffen ze alle drie niet hoe snel en compleet hun leven zal gaan veranderen.

Maar voor mij ging alles een beetje te snel en te simpel. Te rijk, te makkelijk.

Mensen die hele tuinen direct ombouwen tot complete miniatuur pretparken. Personen die bijna 7 jaar lang geen seks hebben met mensen omdat ze alleen nog maar denken aan diegene van toen… diegene waarvan ze alleen de voornaam kennen. Als ze beide dan toch zo knap zijn dan verwacht je toch niet dat iemand 7 jaar lang alleen blijft?

Ik hou best van een beetje cheesy

Maar wanneer je bij een boek echt zo’n ‘maar natuurlijk‘ gevoel krijgt dan doet dat toch een beetje afbreuk aan het verhaal. Kijk, het is allemaal heerlijk maar toch net een tikje too much.

Wanneer je dochter bij jou komt met het verhaal dat ze op een plezier vaart zwanger is geworden van een jongen genaamd Luca. Meer weet ze niet van hem en jij als vader houdt toevallig een jongen van dezelfde leeftijd op een school in de gaten vanwege zijn prestaties. Wanneer je hem later in dienst neemt dan zeg je toch op zijn minst: Funfact, mijn dochter Eliahn heeft jaren geleden een Luca leren kennen die haar zwanger maakte op een cruise hahaha. Of goh dochter, toevallig heb ik een Luca op het oog voor in de firma!

Wellicht leg je de link tussen de foto’s van je kleinzoon en je beste werknemer omdat ze zo op elkaar lijken? Of heb je een foto van je dochter en kleinzoon op je bureau dat Luca dan ziet?

Misschien ligt het ook wel gewoon aan mij haha. Ik ben soms een tikje te kritisch en denk soms te veel na! Dit soort boeken moet je juist je brein uitschakelen en genieten maar ja, dat ging bij mij dus even niet.

Conclusie

Ik ben normaal een absolute fan van het schrijfwerk van Natasha maar deze was net een tikje te cheesy voor mij. Absoluut genieten hoor maar net iets minder dan de rest.

Funfact

Dit verhaal zelf is 214 bladzijden, achterin het boek vind je ook nog het korte verhaal ‘Flirten met mijn ex‘.

Flirten met de buurman ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.