Recensie | Flirten met de playboy (Tempt #2), Natasha Madison

Recensie | Flirten met de playboy (Tempt #2), Natasha Madison

Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan...

Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten...

Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.

Kijk toe hoe ik flirt met de playboy.

four-stars
Flirten met de playboy geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 234
Serie: Tempt #2
Meer van deze auteur: Flirten met de baas, Onafwendbaar, Flirten met mijn ex, Flirten met de buurman (Flirten met serie #3), Waanzin
Uitgeverij: SVM Publishing | 7 July 2018
Genre: Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat moet ik zeggen? Het zijn echte playboys! Hoewel ik de blik van meneer de originele cover wel kan waarderen vind ik toch onze Nederlandse cover beter!

Doordat ik niet zijn hele gezicht zie in combinatie met zijn houding wint voor mij toch de Nederlandse cover!

 

Zoals je in mijn recensie van Flirten met de Baas hebt kunnen lezen was ik echt helemaal weg van dat verhaal! Natasha Madison stond direct boven op mijn lijstje met de rest van deze serie en dus was ik ontzettend blij dat ik van de uitgeverij het e-book vooruit mocht lezen.

Ik kroop direct mijn e-reader in!

In het begin voelde het allemaal een beetje te bekend. Dit deel lees je namelijk vanuit de pov van Kaleigh (de zus van Lauren) en Noah (de beste vriend van Austin). De eerste paar hoofdstukken zijn dus vrijwel hetzelfde maar dan vanuit een ander personage!

Toch is dit niet heel storend want zo krijgen we net een andere kijk en leren Kayleigh en Noah elkaar kennen!

Kayleigh kennen we natuurlijk uit het eerste deel maar van Noah wisten we nog niet veel!

Noah is de definitie van playboy! Een echte man die doet wie hij wil, wanneer hij wil! Hij is onbeleefd en grof maar toch hou ik van hem? Soms voelt hij gewoon als een stoute jongen! Maar naast alle grofheid is hij ook nog eens hilarisch met zijn speciale “voor het geval dat” tas!

Veel ga ik verder niet verklappen! Je moet deze serie gewoon gaan lezen!

De humor van de dames in dit boek en de gesprekken die ze hebben zijn ook echt heerlijk! Natasha Madison schrijft verslavend leesmateriaal!

‘Dat moet wel. Je kunt niet zo knap zijn en een kleine piemel hebben. Misschien is het daarom wel zo’n klootzak. Hij heeft een kleine piemel! Hij lijdt aan het “kleinelulsyndroom”.’

Na de geweldige kennismaking in Flirten met de Baas was ik zo enthousiast om terug te duiken in een boek vol met humor en warmte ♥ en ook dit boek gaf me weer een heerlijke read! Deze serie voelt zo verfrissend aan!

Ik kan niet wachten om door te gaan met het volgende boek! Waarom zijn deze boeken niet 3x zo dik! Ik hoop dat hij snel uitkomt en vertaald word!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.