Recensie | FotoCadeau.nl

Alweer een poos terug kreeg ik een e-mailtje van FotoCadeau. Omdat ik eerder al met de CanvasCompany een samenwerking had gedaan kreeg ik een aanbod voor een samenwerking met keuze uit hun nieuwste producten! In deze blog lees je wat ik uitkoos en wat het resultaat is geworden.

©FotoCadeau.nl Foto op Hexagon

Hoe onwijs tof is het dat je met een blog een aanbod als deze krijgt? Vlak nadat ik akkoord ging met het aanbod kregen we echter te horen dat ons bod op een woning geaccepteerd was en we gingen verhuizen!

Maakte dat de keuze even lastig!

En dan konden we ook nog eens uit verschillende dingen kiezen;

Een foto op Hexagon bijvoorbeeld, of een foto op Forex. Wij kozen uiteindelijk voor wandcirkels. Die vonden we wel mooi passen in onze nieuwe slaapkamer.

Maar wat zouden we nu als afbeeldingen kiezen? We zijn allemaal niet echt van de foto’s aan de muren maar wel van thema kamers!

Het duurde even voor ik er uit was met mijn partner.

Bestellen!

Op de website van Fotocadeau.nl werkt alles heel eenvoudig.

Ik uploadde een paar foto’s en ging kijken welke het mooist zou uitkomen. Nadat ik mijn definitieve keuze gemaakt had ging ik door in het bestelproces en kon het wachten beginnen.

Levering?

Binnen een paar dagen na bestellen kwam mijn bestelling al keurig en stevig in een doos aan in het oude huis! Er zat netjes bevestigingsmateriaal bij en toen had ik heel snel een artikel willen schrijven en de producten zo snel mogelijk willen ophangen maar liepen we flink in de soep!

De uit huis datum bleek bij onze verhuurder verkeerd genoteerd te zijn waardoor we opeens binnen 1 week over moesten en zowel in ons nieuwe als oude huis moest van alles gebeuren.

Nadat we overgingen bleek ook nog eens dat nadat wij de gehele benedenverdieping lieten stuken, wat ook niet gepland was maar achter de ‘sierlijsten’ kwam 1 bak ellende vandaan, de badkamer dus zo lek als een mandje was… en dat is wat je niet wilt zien… water langs je vers gestukadoorde plafond in de keuken zien lopen!

En dus kwam een maand vol slapeloze nachten en veel te veel uren klussen naast werk, en wegens Corona thuis juf zijn!

Bloggen kwam op een nulpunt en mijn mooie ideetjes voor de slaapkamer kwamen op het lijstje op de onderste plek terecht.

Maar nu begint er toch een beetje vorm in mijn kamer te komen en besloot ik dus maar even de foto’s te nemen zonder dat ze nog aan de wand hangen. De wand waarop ze moeten komen is helaas nog niet klaar maar ik denk dat dit ook al wel laat zien hoe geweldig de wandcirkels zijn!

Oordeel?

Ik ben heel happy met de uitkomst! Als je nagaat dat de afbeeldingen die ik koos echt niet van een heel hoog niveau waren en hoe het er toch echt waanzinnig goed uit ziet!

Ik vind het ook zo leuk staan, zelfs nu ze nog niet hangen!

Nu zijn leeuwen niet het thema op mijn kamer maar leeuwen zijn echt mijn favoriete wilde dieren! Zo majestueus en dat is precies wat ik van mijn slaapkamer wilde maken! Zo is mijn kamer dus geheel zwart met gouden accenten. En pronken deze prachtige wandcirkels straks op de tegen gestelde matzwarte wand waar ze er naar mijn mening echt prachtig uit gaan springen!

Ik kan niet wachten tot mijn kamer af is en ik vanuit mijn bed zicht heb op deze prachtige wandcirkels.

Ik wil in ieder geval FotoCadeau.nl heel erg bedanken voor hun ontzettend genereuze aanbod en het getoonde geduld. Normaliter ben ik altijd vrij snel met posts online zetten maar door alle omstandigheden heeft dit veel langer geduurd dan ik acceptabel vind waarvoor nogmaals mijn excuus.

Ik ben stiekem best benieuwd, heb jij canvassen of wandcirkels in je huis hangen? Of echt fotolijstjes?

Laat het me vooral hieronder weten ♥

Zou jij ook een leuke wandcirkel aan je muur willen hebben?

Nu kun je een wandcirkel bestellen (tot 1 oktober 2020) met een korting van wel 50%. De kortingscode hiervan is: MC50.

Dit artikel bevat een product dat ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.