Recensie | Fout (Cafe #1), Jana Aston

Recensie | Fout (Cafe #1), Jana Aston

Ik val altijd op de verkeerde mannen. Homo? Player? Moederskindje? Check, check en check.
Nu kan ik niet stoppen met fantaseren over een van de klanten in de koffiebar, waar ik tussen de lessen door werk. Het is gewoon een onschuldige crush, toch? Het is niet zo dat ik deze man ooit buiten de koffiebar zie. Het is niet alsof ik hem ga zien als ik in de studentenkliniek een anticonceptiemiddel probeer te krijgen. Terwijl ik een ziekenhuishemdje draag. Zittend op een onderzoekstafel. Omdat hij de dokter is. Schiet me nu maar dood.
Maar wat als de man over wie ik de vuilste, meest schandalige fantasieën heb gehad, voor één keer allesbehalve fout blijkt te zijn?

two-stars
Fout geschreven door: Jana Aston
Bladzijden: 250
Serie: Fout #1
Uitgeverij: SVM Publishing | 26 May 2020
Genre: Romance, New Adult
Vertaald door: Femke de Moor
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Prima cover, lekker kleurtje en geen gezichten!

Wat vind ik van het verhaal

Hoewel ik echt ontzettend hou van new adult/romance boekjes met een hele hoop aan steamy momenten moet ik helaas zeggen dat ik dit boek niet zo lekker vond weglezen!

En dat gebeurt me niet vaak bij deze uitgeverij!

Fout is voor mij precies wat de titel al verteld, een beetje te fout!

Als maagden klaarkomen bij gynaecologen, het maakt me niet uit hoe lang je al over die sexy persoon fantaseert, dan ben je mij eigenlijk al kwijt.

Het maakt namelijk niet uit hoe zelfverzekerd je bent, of hoe hot een man is. Zodra jij in een papieren hemdje met je doos naar beneden mag schuiven en er een spotlight op gericht krijgt voel je je alleen maar letterlijk kut!

Als je als maagd zijnde daarna een inwendig onderzoek krijgt kun je mij dus echt niet vertellen dat je daar mini orgasmes van krijgt. En wanneer een auteur dat dus wel schrijft kan ik alleen maar denken: fout!

Tel daarbij op dat het blijkbaar fout is om lichaamshaar te hebben en ik zit al op een geïrriteerd randje. Want oh my god, ze gaat haar doos laten waxen en komt daar tot de ontdekking dat ze ook konthaar heeft en dat heeft hij toch hopelijk niet gezien! Ik vind dat een beetje jammer. Ik zou boeken willen lezen waar elke vrouw zich mee kan identificeren of op zijn minst zich niet geshamed hoeven te voelen!

Verder heb ik geen idee of ik een soort Mr. Grey achtige relatie zie met een wat dominante man en naïef meisje of dat ik onze gynaecoloog gewoon een beetje eng vind met zijn uitspraken. Soms komt hij een tikkeltje meer pedo achtig over dan dominant en sexy.

Zo is hij duidelijk de baas, bepaalt hij wat Sophie doet en wil hij altijd weten waar ze is en zegt hij dingen als;

‘Jezus, Sophie. Ben je echt zo jong?’

Of;

‘Ik wil je over mijn knie gooien en je kapotslaan en, voordat je opgewonden wordt, ik bedoel dat niet erotisch.’

Het hele boek is een soort Pretty Woman vs Mr. Grey maar dan met een erg domme Sophie en een creepy Luke die alles bepaald voor Sophie. En het einde… tja.. het is een happy end maar voor mij voelt het meer als een happy end voor 1 partij. De andere partij wou volgens mij een heel ander leven en is naar mijn idee gewoon te jong en naief en behoorlijk gemanipuleerd.

Laat ik het zo zeggen, normaal ben ik niet zo’n heel heftig feministisch mensje… dit boek maakt me echter gewoon boos.

Of ik vervolgdelen uit deze serie ga lezen?

Yes, ik wil namelijk weten of de auteur in de andere boeken wat meer gelijke koppels heeft waar ik wel van kan genieten want steamy schrijven kan ze zeker!

‘Fout’ zelf lezen?

Ieder heeft natuurlijk een andere smaak, probeer het vooral zelf eens zou ik zeggen! Ik ben benieuwd wanneer je dit boek gelezen hebt of je mijn mening deelt of juist van je voeten bent geswooshed door Luke en Sophie!

Je leest het gratis met Kobo plus

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment