Recensie | Gebroken (Slated, #2), Teri Terry

Ik zou door moeten zijn na wat ik gisteren deed: vernietigd door de chip die ze in mijn hoofd aanbrachten toen ik werd Gewist.Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een levensgevaarlijke strijd tegen de Hoeders - zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ondertussen heeft ze maar één echte missie: Ben vinden.In dit aangrijpende vervolg op Gewist dwingt een charismatische maar gevaarlijke man uit haar verleden Kyla een keuze te maken.

Recensie | Gebroken (Slated, #2), Teri TerryGebroken geschreven door: Teri Terry
Meer van deze auteur: Gewist
Serie: Slated #2
Uitgeverij: Imagine | 14 June 2019
Genre: Young Adult
Bladzijden: 448
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Ik heb best hoge verwachtingen van Gebroken moet ik toegeven. Het einde van Gewist was zo ontzettend spannend dat ik haast niet kan wachten om te zien hoe dit verhaal verder zal gaan!

De cover doet me helaas echt heel weinig! Ik heb zoals jullie wel weten niks met gezichten op covers. Ik vind echter de gebroken scherven die glimmen op de cover wel heel erg mooi!

Gewist heeft me flink verrast toen ik het las en ik was blij dat ik nu verder kon in Gebroken. In de eerste helft van het boek voelde ik me echter een beetje teleurgesteld. Het verhaal trok me niet zo als het eerste deel. Kyla probeert wat dingen uit te zoeken en hierdoor verliep de verhaallijn voor mij wat traag waardoor ik het boek vaker dan ik zou willen apart legde.

Kyla is verward over alles en weet alleen dat ze antwoorden nodig heeft.
Wie was ze voordat ze Gewist werd? Waarom werd ze Gewist? En waarom krijgt ze steeds flarden van herinneringen terug?

Toen ik de helft van het boek naderde kwam ik gelukkig weer terecht in heel veel actie, heel veel bloed en heel veel mensen waarvan je niet meer weet wie wel of niet te vertrouwen is!

Een zwik aan nieuwe personages! De nieuwe personages, Nico en Cam, voelden beide als niet te vertrouwen aan! Daardoor was het ergens een beetje frustrerend dat Kyla ze vrijwel blind vertrouwd! Vooral Nico is echt een mysterieuze griezel! Maar Katran is een personage waar ik zonder te spoilen toch wel meer van zou willen!

Over het algemeen ben ik tevreden met dit vervolg. Ik was de tweede helft van het boek echt weer vastgezogen in het verhaal en ik vond het leuk om in dit deel wat meer over Kyla haar verleden te ontdekken en wie ze precies was voordat ze Gewist werd.

Na het einde van Gebroken kan ik wederom zeggen dat ik deel 3 echt wel wil lezen! Wel hoop ik dat deze me van begin tot eind vast weet te grijpen!

[bol_product_links block_id=”bol_5d2deac9cfee7_selected-products” products=”9200000101990221,9200000101990457,9200000101990288″ name=”teri terry” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.