Recensie | Geek Girl (#1,5) Pakt uit, Holly Smale

Recensie | Geek Girl (#1,5) Pakt uit, Holly Smale

De serie 'Geek Girl' gaat over Harriet Manners: een charmante allesweter die een heleboel (vrij nutteloze) feitjes kan opsommen. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

De Geek Girl boeken zijn geschreven door Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Daar vond ze niet zo veel aan; schrijven des te meer. Het eerste boek in de reeks werd bekroond met de Waterstones Children's Book Prize en genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize. In 26 landen werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht!

'Geek Girl pakt uit' is een hilarische geek-novelle uit de serie 'Geek Girl' van Holly Smale. Maak kennis met deze superleuke serie voor maar €2,50!

four-stars
Pakt uit! (Geek Girl #1,5) geschreven door: Holly Smale
Bladzijden: 95
Meer van deze auteur: Geek Girl (Geek Girl, #1), Geek Girl blundert door (Geek Girl, #2), Perfect plaatje (Geek Girl, #3), Gouden bergen (Geek Girl, #4)
Uitgeverij: Gottmer | oktober 2016
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Pakt uit | De cover

Net als alle andere delen! Een closeup van een dame met een oversized bril op! Ze zijn wel allemaal herkenbaar als de Geek Girl serie maar ik vind de originele covers een stuk vrolijker, de Nederlandse cover is meer het model dan de geeky girl!

Het formaat is ontzettend schattig, het is een kolibrie boekje en dat leest wel prettig moet ik zeggen!

Pakt uit | De binnenkant

Een klein boekje dat komt na deel 1, in deel 1 maakt Harriet kennis met Nick. Een jongensmodel! En ze krijgt van hem haar allereerste kus ooit!

Nu is het de favoriete tijd van het jaar voor Harriet, namelijk kerst! Maar niet alleen een feestelijke tijd voor Harriet, ook een hele onzekere!

Dit boekje is heerlijk herkenbaar om te lezen want dit is eigenlijk ook gewoon een Kerst Fangirl boekje!

Half augustus begint ze al met de kerstkriebel, net als ik! Ik vond het dus ook heerlijk om te lezen dat ze alles be-kerstmist!

Dit boekje is dus echt een leuke Geek Girl toevoeging voor de kerstfanaten onder ons! Hou jij van beglitteren, befonkelen, beglazuren en beglinsteren dan mag je dit supergoedkope kleine boekje niet missen!

[bol_product_links block_id=”bol_59ca625f55d67_selected-products” products=”9200000061168520″ name=”Geek Girl 1,5″ sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.