Recensie | Geheimen (The Royals #3), Erin Watt

Recensie | Geheimen (The Royals #3), Erin Watt

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

four-stars
Geheimen (De Royals, #3) geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 384
Serie: The Royals #3
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Verraad (De Royals 2), Verlangen (The Royals #4), One Small Thing, Gevaar
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | 17 maart 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

I like it!!! Matcht weer prachtig bij de eerste twee delen! Ik ben blij dat de afbeeldingen ook op de rug gedrukt staan zodat ze ook in je kast te zien zijn!

Na Verleiding en Verraad volgt nu dus Geheimen! En sjonge wat zijn die geheimen immens!!!

Dit derde boek begint precies waar we Ella en Reed in het laatste boek hebben achtergelaten.

Reed werd net gearresteerd voor de moord op Brooke en Steve leeft! Ella heeft een vader!

Door de verhalen van de Royals had je een bepaald beeld van Steve. Een man vol levenslust, humor en weg van seks. Wat had ik een hoge verwachtingen van hem!

Zonder echt veel te lezen over wat er precies gebeurt is met Steve,  dringt hij zich wel meteen op als vader wanneer hij dit ontdekt. En wat voor een vader!

Het duo bewijst wel dat ze naast verrukkelijke personages en heerlijke scenes ook echt personages kunnen schrijven die je het bloed onder de nagels vandaan halen want waar je je al opvrat bij Jordan, Brooke en Dinah komt nu de topper in vader vorm! God wat heb ik me geërgerd aan Steve. Niet in de ‘oh dit boek is nu afschuwelijk’ vorm maar in de ‘mijn god waar denkt deze kerel mee bezig te zijn’ vorm! Tenenkrommend voel ik mee met Ella!

Dit boek wordt verteld vanuit Ella en Reed. Vanuit hun beide probeer je er langzaam achter te komen wie Brooke vermoord heeft, of ze echt zwanger was en zo ja van wie en hoe Ella en Reed hun relatie bij een kunnen houden met alle nieuwe familie samenstellingen. De heet gebakerde Reed moet zich leren ihouden en Ella moet haar vluchtdrang beteugelen….

Het drama bereikt echt zijn max in dit derde verrukkelijke boek! Vijanden worden bondgenoten en familie de vijand in een wervelende pageturner bomvol geheimen!

Een absolute must read deze serie, ik hoop dat de uitgever de novelles ook nog uitbrengt! Het zij in bundelvorm want eerlijk? Ik kan nog niet zonder deze heerlijke familie!

Meer intriges en een groot Cluedo gevoel! Toch miste ik een beetje de hot and steamy sfeer die in het eerste deel een grotere rol speelde.

[bol_product_links block_id=”bol_5ab1283663059_selected-products” products=”9200000072403773,9200000079578768,9200000085931866″ name=”ERIN WATT” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”F77777″ pricetype_color=”F77777″ price_color=”F77777″ deliverytime_color=”F77777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.