Recensie | Gek van Clementine (Dearest #1), Lex Martin

Recensie | Gek van Clementine (Dearest #1), Lex Martin

Clementine Avery heeft na een aantal traumatiserende ervaringen daten afgezworen. Ze wordt vaak gesloten of bitchy genoemd, maar dat maakt haar niet uit. Niemand dichtbij laten komen is veilig. Helemaal nu de hele campus in de ban is van een vermiste studente.

Alles verandert wanneer Clementine zich per ongeluk ingeschreven blijkt te hebben voor het vak Romantische fictie schrijven. Daar heeft ze helemaal geen inspiratie voor! Dan ontmoet ze de knappe Gavin Murphy. Hij is meer dan bereid om haar te helpen wat steamy inspiratie op te doen. Puur en alleen om haar te helpen met haar opdracht, natuurlijk…

four-stars
Gek van Clementine geschreven door: Lex Martin
Bladzijden: 336
Serie: Dearest #1
Meer van deze auteur: Onvergetelijk
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 17 August 2019
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

De cover van Gek van Clementine doet me helaas niks. En ik word er zelf bijna moe van om het mezelf te zien typen. Gezichten… ik hou er niet van!

We maken kennis met Clementine. En eerlijk is eerlijk, ik ben ook al gauw gek op haar! Ze heeft een heerlijke portie humor, laat geen enkele jongen haar in de boot nemen en heeft haar mondje flink klaar staan!

In het verleden heeft Clementine wat dingetjes meegemaakt met een ex, haar tweelingbroer Jax en haar vreemde rijkeluis ouders. Ook haar eerste jaar op school bracht haar aardig wat ellende.

Maar ze is ook een geliefde YA-auteur die onder een pseudoniem schrijft om anoniem te blijven. Ze schaamt zich voor haar verhaal en wil niet dat mensen weten dat dit wel een tikje autobiografisch is!

Wanneer ze druk bezig is met de opzet van haar tweede boek dat echt helemaal niet wil lukken merkt ze dat ze zich ook nog eens bij de verkeerde lessen heeft ingeschreven. In plaats van Young Adult schrijven mag ze nu haar tijd gaan besteden bij Romans schrijven.

Top, ware het niet dat ze daar nou echt geen kaas van heeft gegeten!

En dan is daar Gavin! Een RA op de campus, een residence attendance ofwel een ouderejaars die oplet of de eerstejaars zich wel gedragen! En hij is typisch zo’n jongen die je gewoon in je leven wilt hebben omdat hij een geweldige vriend zou zijn!

Clementine zit echter helemaal niet op de aandacht van Gavin te wachten! Ze heeft het druk zat met proberen alle eindjes aan elkaar te knopen en haar buik wel vol van ‘liefde’…

Maar wat als ze echt niet verder komt met de romantische verhaal opdrachten die ze heeft gekregen van haar docent?

Lees het en je komt erachter!

Gek van Clemetine weet je hart te winnen door veel humor, een tikje spanning, honkbalwedstrijden en een superheldenpaal.

Echt een aanrader voor liefhebbers van New Adult boeken. Ik kijk uit naar de volgende in de serie ♥ In de vertaling zitten helaas best wat foutjes.

Meer woorden die niet geheel zijn geschreven zoals leen in plaats van leven. Of zinnen waarin stukjes vergeten zijn. Ik noem een paar voorbeeldjes maar er zaten er door het hele boek heen echt meerdere.

Blz. 136 – ik kijk naar hem aan
Blz. 139 – Schrok me verrot (in plaats van Schrok me rot)
Blz. 258 – In ben in
Blz. 310 – Om er uiteindelijk achter dat…. (tussen achter en dat mist te komen)

[bol_product_links block_id=”bol_5d9510ae21f3a_selected-products” products=”9200000118079094,9200000108614210″ name=”gek van clementine” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FF0000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.