Recensie | Gevaar (The Royals, #5), Erin Watt

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk.Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

four-stars
Recensie | Gevaar (The Royals, #5), Erin WattGevaar geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 330
Serie: The Royals #5
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Verraad (De Royals 2), Geheimen (De Royals, #3), Verlangen (The Royals #4), One Small Thing
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | 27 February 2019
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Een van de mindere afbeeldingen maar de serie blijft geweldig matchen dus ben ik een blije bookhoarder!

Het laatste deel! Ik ben heel benieuwd of ik er van ga genieten! Ik mis namelijk wel een beetje de ‘hot and steamy’ momentjes in de laatste boeken.

Verleiding was echt geweldig en daarop zag ik voor het eerst de achterzijde met het kijkwijzer symbool met de voetjes. Deze staat op elk boek in de serie, maar ik moet zeggen dat dat sinds dat eerste deel niet meer echt nodig is geweest!

‘Gevaar’ gaat verder waar het vierde boek ‘Verlangen‘ ons achterliet met een zware cliffhanger!

Het ongeluk heeft niet alleen één van de twins flink geraakt maar ook Hartley is niet ongeschonden gebleven! Haar geheugen is weg van de afgelopen jaren!  Door alle drama glijdt Easton langzaam terug naar zijn oude gewoontes en hij lijkt alles kwijt te raken.

De focus ligt voornamelijk op Easton en Hartley, hoewel niet zo zeer op hun samen maar ieders leven apart. Hartley was voor mij een zeer interessant personage in dit boek. Mijn hart is echt een paar keer flink gebroken voor haar! Tegen het einde heeft het haar wel sterker gemaakt en ik kan dan ook niet anders dan haar bewonderen!

Gevaar was zeker wel weer een pageturner en ik hou nog steeds van alle personages. Nou ja, je begrijpt niet alle! Er waren momenten in dit boek dat ik de helft van de personages wilde wurgen terwijl ik tegelijkertijd de andere personages een dikke knuffel wou geven! Maar ondanks alle emotionele ups en downs is ‘Gevaar’ een heerlijk boek.

Als je een fan bent van de serie, wil je deze laatste pageturner niet missen!

Stiekem hoop ik wel dat er ooit nog een vervolg of novelle komt van de tweeling! Met nog een kleine novelle te gaan over Gideon en Savannah is deze verslavende serie namelijk tot een einde gekomen! Gelukkig is er al wel een nieuw boek van Erin Watt dat in oktober verschijnt!

[bol_product_links block_id=”bol_5d48558d2e162_selected-products” products=”9200000102475168,9200000102508353,9200000111500898″ name=”erin watt” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.