Recensie | Gevallen dromen (The Ivy Years #1), Sarina Bowen

Recensie | Gevallen dromen (The Ivy Years #1), Sarina Bowen

In een oogwenk veranderde mijn leven.

Het was de bedoeling dat ik aan mij studie zou beginnen als lid van het dameshockeyteam van Harkness. In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus.

Alles aan mijn nieuwe leven is moeilijk en er is maar een persoon die dat snapt. Tegenover mijn kamer zit namelijk de enige andere studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden. En daar woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley. Zijn been is op twee plaatsen gebroken.

We krijgen een band vanwege gedeelde frustratie over kapotte liften, hockeywedstrijden en teleurstellingen. We zijn gewoon vrienden, tot die nacht waarin alles uit elkaar valt. Of in elkaar klikt. Het enige wat ik weet, is dat ik voor hem gevallen ben. En hard ook.

Maar kan Hartley wel van iemand houden die zo gebroken is als ik? In zijn donkerbruine ogen schuilen zijn eigen demonen. En terwijl mijn problemen voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn, zitten zijn littekens diep van binnen verborgen.

three-half-stars
Gevallen dromen geschreven door: Sarina Bowen
Bladzijden: 373
Serie: The Ivy Years #1
Meer van deze auteur: Ieder zijn geheim
Uitgeverij: SVM Publishing | 28 May 2019
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Sorry, maar op de tekst ‘Gevallen dromen’ en de puck in het gebroken ijs na vind ik het echt niks!

En ik hoef het denk ik voor mijn vaste lezers niet te herhalen… sorry dat dit zo ‘standaard’ begint te voelen. Maar ik hou gewoon echt niet van gezichten op covers.

Het origineel mist voor mij dan weer alle ijshockey referenties… Een combi van beide was voor mij beter geweest.

Mijn verwachtingen zijn erg hoog doordat ik vaker op Facebook bij vrienden de boeken van Sarina tegenkom. Ik hoop dat ‘Gevallen dromen’ de verwachtingen waar kan maken!

Mijn grootste issue met sommige boeken is de insta love tussen twee fysiek perfecte mensen. Heel verfrissend dus om te beginnen met Corey, een hoofdpersoon die meer ‘one of the guys’ is en graag ijshockey speelt in plaats van mooie jurken en make-up dragen. Zelf vind ze zichzelf niet veel speciaals en nu ze in een rolstoel zit heeft ze ook niet het idee dat een jongen haar ooit nog speciaal zal kunnen vinden.

De andere pov is voor Hartley. Schattige hockeyspeler met issues en natuurlijk een ontzettende hottie met dito vriendin! Gezien zijn gebroken benen moet hij ook in een ander gebouw op de universiteit revalideren en zo leert hij zijn overbuurvrouw Corey kennen.

Tussen hen ontstaat een leuke vriendschap die ik op sommige momentjes niet helemaal kan begrijpen! Corey vind Hartley eigenlijk diep van binnen heel erg leuk maar gezien hij al een tijd een relatie heeft is dit duidelijk een vriendschap met complicaties!

Dit boek was niet zo geweldig als verwacht maar toch zeker een genot om te lezen!

Alle personages, oké 1 uitgezonderd ;-), waren leuke toevoegingen en maakte dit een gezellige vriendenclub waardoor ik zeker meer over hen wil lezen.

Er is iets aan Sarina’s schrijfstijl dat je aantrekt en wat maakt dat je door blijft lezen!

Ik kijk absoluut uit naar het volgende boek, Bridger was een ontzettend leuk personage in Gevallen dromen.

Het probleem verleden van Hartley is voor mij niet zo heel problematisch? Ik weet niet het klinkt in de synopsis als iets duisters. Met zijn eigen demonen en littekens en zo. Maar voor mij is het niet echt logische dat hij bepaalde keuzes heeft gemaakt door dit verleden.

En dan aan het einde…. tja, dat is een spoilertje dus niet lezen als je het boek nog niet las!

Dus na al die jaren schrijf je je vader een brief, hij komt vrijwel direct op de proppen en betaald even alle achterstallige alimentatie ter waarde van een kwart miljoen. Dit was voor mij gewoon een beetje te Assepoesterachtig, ik zat bijna te zoeken naar de blauwe fee of de goeie petemoei! Of was het soms Corey’s hoopfeetje 😉 Het was gewoon net een beetje too much!

[bol_product_links block_id=”bol_5d4abe02e01cf_selected-products” products=”9200000104081118″ name=”gevallen dromen” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ohh deze moet ik straks lezen als ik weer thuis ben straks van vakantie!! Lijkt me een leuk boekje om gewoon even te lezen..