Recensie | Gewist, Teri Terry

Kyla heeft geen verleden meer. Haar persoonlijkheid is uitgevlakt, haar herinneringen zijn voor altijd verloren.

Ze is Gewist.

Volgens de regering was ze een terrorist en verdient ze een tweede kans - zolang ze zich aan de regels houdt. Maar door Kyla's hoofd galmen echo's van vroeger. Ze wordt voorgelogen, niets is wat het lijkt. Wie kan ze vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Recensie | Gewist, Teri TerryGewist geschreven door: Teri Terry
Meer van deze auteur: Gebroken
Serie: Slated #1
Uitgeverij: Imagine | 3 March 2019
Genre: Young Adult
Bladzijden: 432
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

De cover doet me helaas echt heel weinig! Ik heb niks met gezichten op covers. Ook de tekst die er op staat is een beetje ‘off‘.

“Hoe weet je wat waar is als je geest is gewist?”

Maar een geest kun je niet wissen toch? En het is het geheugen dat gewist word!  Dus waarom niet gewoon geheugen in plaats van geest!

Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik Gewist binnen kreeg! Na het aanbod van de uitgeverij om een boek uit te kiezen om te recenseren gaven ze aan dat ik Gewist zeker niet mocht missen!

De synopsis kwam wel meteen goed binnen en dus was ik heel erg benieuwd wat ik van dit eerste deel uit een nieuwe trilogie zou vinden.

Gewist gaat over Kyla. Ze is zestien jaar oud zonder herinnering aan die jaren!

Haar geheugen is gewist door de overheid en zo heeft zij een tweede kans gekregen om te leven. In een nieuw gezin dan wel! En dat gezin is een aparte samenstelling van personages. Kyla’s nieuwe moeder lijkt een draak van een mens te zijn, maar er schuilt meer achter haar harde voorkomen! Een zus die ook Gewist is en misschien wel niet zo geweldig is als we vermoeden en een vader die stiekem gewoon best creepy is!

Om Gewiste in de gaten te houden dragen ze een Levo. Dit is een apparaatje dat controleert hoe een Gewiste zich voelt, zo kunnen ze bijvoorbeeld niet te verdrietig of overstuur raken want de Levo schakelt hun dan uit.

Kyla lijkt een mooi nieuw leven te hebben gekregen met een nieuw gezin en nieuwe vrienden maar ze voelt dat er iets mis is met haar. Ze heeft veel nachtmerries en ook een soort van flashbacks die bij haar blijven spoken! Langzaam word haar duidelijk dat ze anders is dan andere Gewiste en weet ze niet wie er te vertrouwen is en wie niet!

Ze plakt alle stukjes van de puzzel bij elkaar omdat ze meer wil weten over haar verleden, maar is dat wel veilig?

Teri Terry’s schrijfstijl is heerlijk verslavend! Gewist is intens en een tikje duister!

Ik zat vastgelijmd aan de pagina’s en kon gewoon niet stoppen totdat ik de laatste zin heb gelezen. Ik ben blij dat het vervolg al bijna verschijnt want ik ben razend benieuwd hoe dat verder gaat!

[bol_product_links block_id=”bol_5cd2d2ba32c50_selected-products” products=”9200000101990221,9200000101990457,9200000101990288″ name=”teri terry” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”792″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment