Recensie | Haar Kers (Objects of Attraction, #2), Penelope Bloom

Recensie | Haar Kers (Objects of Attraction, #2), Penelope Bloom

Deel 2 van de Verboden vruchten-serie

Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes

Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan

Hoe ik haar heb ontmoet? Nette mannen praten nooit hun mond voorbij. Gelukkig ben ik geen nette man. Eerst proefde ik haar fruit, toen ontgroende ik haar en daarna liet ik mijn kaartje achter. Prima begin, niet?

Hoe ik hem heb ontmoet? Hij liep mijn bakkerij in, kocht een kersentaart, stal mijn vaas vol bloemen en liet zijn kaartje achter. Nog steeds geen idee waar dat op sloeg. Jij wel?

William had geen slechter moment kunnen kiezen om Haileys bakkerij in te stappen. De winkel lijdt verlies, haar enge ex laat haar maar niet met rust, o, en ze is 25 en nog steeds maagd. William is belachelijk knap, het soort knap waar vrouwen gekke dingen van gaan doen. Zo ook Hailey. Hij had zijn kaartje achtergelaten, dus het leek een goed idee om hem te bellen. Tot hij opnam met de woorden: ‘Je kers smaakt naar meer. Bezorg je ook aan huis?’

five-stars
Haar Kers geschreven door: Penelope Bloom
Bladzijden: 191
Serie: Objects of Attraction #2
Meer van deze auteur: Zijn Banaan, Zijn Traktatie
Uitgeverij: Boekerij | 15 July 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

kers

Net als Zijn banaan is de cover van Haar Kers heerlijk dubbelzinnig! Een simpele cover die zichzelf verkoopt! Perfect dus volgens Wonderland maatstaven!

kers

 

kers

Zijn Banaan was lekker luchtig voor tussendoor, ik ben benieuwd of Haar Kers net zo lekker weg leest!

kers

Ik had niet verwacht dat dit William was als in de broer van Bruce ♥ hartstikke leuk!

Ik vond William in Zijn Banaan al een leuk personage en om hem in Haar Kers beter te leren kennen was echt een kleine traktatie! Hij is namelijk een heel ander type dan Bruce. Lekker brutaal met een vlotte babbel, heel veel humor en ook een kleine dief 😉 Zo steelt hij niet alleen graag je hart maar nog veel meer!

Hailey is 25 en nog een maagd. Ze houdt meer van bakken dan van mannen en leeft voor haar eigen winkeltje. Helaas gaat het financieel niet helemaal geweldig maar ze heeft gelukkig een beetje afleiding aan haar maffe collega! Wanneer hij haar uitdaagt om met de eerstvolgende klant te flirten die een kersentaart koopt denkt ze niet dat ze dat in zich heeft.

Tot William de bakkerij in loopt!

Een hele hoop gekkigheid!

Gestoorde exen en bemoeizuchtige ouders. Maffe oma’s en een heerlijke pup. Al deze gekkigheid maakt dat Penelope Bloom op mijn feelgood lijstje omhoog is geschoven.

Haar Kers is een romantische komedie waarbij ik echt een paar keer hardop heb moeten lachen. Een leuk geschreven verhaallijn met grappige personages en veel zoetigheid.

Ik vond William en Hailey echt veel leuker dan Natasha en Bruce! Nu ben ik wel heel benieuwd naar de personages in Zijn Traktatie!

Dit boek krijgt van mij de volle mep aan sterren omdat het gewoon een lach op je gezicht brengt. Het heeft het in zich om je even alles te laten vergeten en gewoon te genieten!

Ik hoop van harte dat de uitgever de rest van de boeken ook vertaald!

kers

[bol_product_links block_id=”bol_5d5aeab0beb6d_selected-products” products=”9200000108571045,9200000108571138,9200000108570756″ name=”penelope bloom” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”790″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

kers

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.