Recensie | Haar leugens (Sweet Little Lies #1), Abbi Glines

Recensie | Haar leugens (Sweet Little Lies #1), Abbi Glines

Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe.

Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk, egocentrisch, en wreed.

Als Portia's zoon thuiskomt om de zomer bij haar door te brengen, ontdekt Beulah dat het niet Portia is die de lakens uitdeelt. Het is haar huis niet meer, want haar overleden man heeft haar met niets achtergelaten. Hun zoon heeft alles gekregen en hij lijkt zijn moeder niet echt te mogen.

Jasper Van Allan begrijpt niet waarom zijn moeder een jonge, knappe blondine heeft ingehuurd om het huishouden te doen. Jasper valt al snel voor Beulah's zachte persoonlijkheid en prachtige figuur, tot de leugens en de duistere geheimen zich openbaren en de lijken uit de kast van de Van Allans vallen en Beulah niets anders kan doen dan voor zichzelf kiezen...

three-half-stars
Haar leugens (Sweet Little Lies #1) geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 200
Serie: Sweet #1
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 14 June 2018
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Tja sommige vinden het niks! Maar ik hou er van! Ik heb echt een voorliefde voor covers als deze en ik vind de hele serie er al weer machtig mooi uit zien!

Zoals denk ik de meeste mensen die me volgen wel weten houdt ik echt van de boeken van Abbi Glines. Ik ben echt fan van de Sea Breeze, The Vincent Boys en de Rosemary Beach serie en ook haar pas vertaalde Als een herinnering vond ik geweldig!

Toen dit exemplaar op de mat viel wist ik, tot mijn schaamte, niet eens dat er nog een nieuwe serie vertaald werd! Je kunt je mijn enthousiasme voorstellen denk ik!

De koppels die ze heeft gecreëerd zijn echt perfect! Ik kon me ze helemaal voorstellen en was echt heel erg benieuwd naar nieuwe personages!

In de proloog maken we kennis met de jongere Beulah. Ze woont met haar moeder en zusje Heidi op een woonwagenkamp. Al snel word duidelijk dat ze het niet makkelijk heeft maar ondanks alles voelt ze meteen als een in en in goed mens. Niet gek dus dat ze binnen een paar bladzijden mijn hart voor zich wint.

Tien jaar later is Beulah’s moeder overleden en heeft zij de zorg over haar zusje. Haar moeder had haar een naam toegefluisterd: Portia van Allan. En zo is Beulah op zoek gegaan naar deze vrouw. Haar zusje gaat in een zorgcentrum wonen wat door Portia betaald word in ruil voor Beulah’s werkzaamheden als huishoudster.

Beulah werkt voor kost en inwoning en een beetje benzinegeld om naar Heidi toe te kunnen op haar vrije dag en dat loopt allemaal prima totdat Jasper, de zoon van Portia, naar huis komt en langer blijft dan verwacht.

Hier gaat het boek voor mij qua verhaal ietsje berg afwaarts.

Jasper voelt soms als een knullig jochie dat thuis is voor een schoolvakantie en op andere momenten doet hij voorkomen als de next Mr. Grey.

Fan van zijn moeder is hij niet, goed ze heeft wat fout gedaan maar de manier waarop hij met haar omgaat is gewoon echt schandalig! Ik had soms meer het idee alsof ze een evil stiefmoeder was maar het was toch echt zijn moeder!

Ik denk dat dit ook wel lag aan de karakterontwikkeling in dit boek. Het is maar een dun ding en het verhaal gaat ook verder in andere delen, maar toch? Beulah kreeg in ieder geval een beetje de kans om een band mee te krijgen in de proloog.

Wat me ook minder beviel was de vreemde soort liefde in dit boek. Je zou verwachten dat deze twee elkaar compleet tegen de haren in zouden strijken maar toch was er opeens liefde! En die liefde was wel zoetjes maar niet erg geloofwaardig?

Naar het einde van het boek toe komt er een plottwist waarvan je aan de ene kant een “Ahaaa, dus toch gevoel!” van krijgt maar aan de andere kant een “What the heck?” gevoel!

De laatste pagina was een cliffhanger, en hoewel ik dit boek dus iets minder vond ben ik door de cliffhanger zo ontzettend benieuwd hoe het verder loopt.

Niet heel origineel, wel weer heel verslavend! Kom maar door met deel twee ♥

[bol_product_links block_id=”bol_5b5b2d9f5958e_selected-products” products=”9200000095798230,9200000091316730,9200000091316694″ name=”sweet little lies” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.