Recensie | Hartslag (Collide #2), Gail McHugh

Recensie | Hartslag (Collide #2), Gail McHugh

HET STEAMY VERVOLG OP INTERNATIONALE BESTSELLER TWEESTRIJD

Emily Cooper heeft eindelijk ingezien dat haar relatie met de manipulatieve Dillon niet goed voor haar is. Ze blaast hun huwelijk af. Eindelijk durft ze haar ware gevoelens onder ogen te zien: ze houdt van Gavin. Hij is de liefde van haar leven, maar ze heeft die liefde op het spel gezet door te lang bij Dillon te blijven. Ze is bereid alles op te geven om Gavin terug te winnen en gaat naar hem op zoek in de hoop dat het nog niet te laat is. Ondertussen is Dillon niet van plan Emily zonder slag of stoot te laten gaan...

five-stars
Hartslag geschreven door: Gail McHugh
Bladzijden: 406
Serie: Collide #2
Meer van deze auteur: Tweestrijd
Uitgeverij: Uitgeverij Q | November 28th 2017
Genre: New Adult, Fiction, Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

hartslag

In mijn recensie van deel 1 Tweestrijd kon je lezen dat ik niet blij ben met mensen op de cover! Bij Tweestrijd gaf ik het volgende aan:

Emily de hoofdpersoon heeft kastanjebruin haar en de man in dit boek heeft ravenzwart haar! De dame op dit boek heeft zwart haar en de man bruin… Snap je mijn issue?

En dan maakt de cover van deel twee Hartslag maar weer eens duidelijk waarom het niet werkt om ‘echte’ mensen te gebruiken op de cover, nu zijn Emily en Gavin opeens hele andere mensen…. Maar hé… de haarkleur klopt nu bijna…

Ik begrijp na het lezen helemaal waarom dit boek Hartslag heet! Mijn hart heeft het nodige te verduren gehad tijdens het lezen van dit geweldige tweede deel! Van hartkloppingen door de hete scenes tot aan een hartstilstand op sommige emotionele momenten!

Hartslag gaat verder waar Tweestrijd eindigde. Een intens gebroken Emily en een intens gebroken Gavin.

Door een misverstand verliep het einde van Tweestrijd niet goed! Emily weet niet wat ze aanmoet zonder Gavin. Gavin heeft zijn biezen gepakt en is gewoon onbereikbaar. Beide kunnen niet functioneren zonder de ander. Emily besluit om achter Gavin aan te gaan in de hoop dat ze hun relatie kan herstellen!

Als je dacht dat Tweestrijd gecompliceerd was dan bereid je maar vast voor op dit deel!

Een prachtig verhaal over het beste maken van een moeilijke situatie, vertrouwen, vergeven, onvoorwaardelijke liefde en stomende momenten die je doen smachten naar een man als Gavin!

Dit boek las ik gewoon in een ruk uit! Van begin tot eind hield dit boek me in zijn greep en liet me op sommige momenten echt zo schrikken! Verbijsterend wat Gail me op sommige stukjes in dit boek heeft aangedaan!

Door auteurs als Gail McHugh zou je willen dat we mannen konden produceren aan de hand van hun hersenspinsels! Gail zou van mij wel een blik mogen los trekken! Sci-fi gedachten maar foei, iedere vrouw verdient een gepassioneerde alfa man als Gavin!

Ik wil deze perfecte man quoten maar dat is wel een beetje een spoiler! Alleen lezen als je dus als je het boek al tot hoofdstuk 6 gelezen hebt!

Ik hou van je, ik wil samen met jou de regels overtreden. Je elke dag vol hartstocht kussen. Je laten lachen wanneer je eigenlijk wilt huilen. Ik wil dat we samen lachen totdat het pijn doet en we buiten adem zijn. Geen enkele man zal ooit zo van je houden als ik. Je bent het. Mijn laatste. De ware.

Een heerlijk einde aan een geweldig verhaal! Ik ben benieuwd wat Gails volgende werk gaat zijn!

Van hartkloppingen en hartstilstanden tot een gebroken hart! Hartslag heeft het allemaal!

In de recensie van deel 1 kon je lezen dat ik een heel minimaal minpuntje had:

Plooien… niks is minder erg dan in ‘the heat of the moment’ te lezen “haar natte plooien….”  zijn we hier een ‘hot and steamy’ boek aan het lezen of ben ik de vitrage aan het wassen? Please don’t!)

Ik ben super blij dat in de vertaling van dit deel het afschuwelijke woord “plooien” niet meer te vinden was!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.