Recensie | Het doel (Off-Campus, #4), Elle Kennedy

Recensie | Het doel (Off-Campus, #4), Elle Kennedy

Sabrina James heeft al haar doelen scherp in het vizier: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten. Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

four-half-stars
Het doel geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 383
Serie: Off-Campus #4
Meer van deze auteur: De Deal , Het einde , De fout, De Jacht, Het geheim
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 12 december 2019
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

De cover van Het Doel trekt me niet heel erg aan. Het doet me heel erg denken aan Cheryl uit Riverdale… Gelukkig heb ik alleen maar de naam van de auteur nodig om te weten dat ik dit wil lezen! De cover past wel weer mooi bij de eerste twee delen uit de serie.

Ik ga dit boek een beetje sceptisch in na het lezen van Dean zijn verhaal in Het einde… Sabrina is waarschijnlijk niet echt mijn favoriete karakter in deze serie. Maar ik vertrouw op het heerlijke schrijftalent van Elle Kennedy!

Sabrina heeft maar 1 doel voor ogen! Naar een goede universiteit gaan en zorgen dat ze een beter leven voor zichzelf creëert.

Ze is door haar moeder, samen met haar stiefvader, achtergelaten bij haar oma. Mega hillbilly verhaal: de stiefvader doet het nu met oma!

Haar leven is dus op zijn zachts gezegd geen pretje!

Voor relaties heeft ze, dankzij haar studie en twee banen, absoluut geen tijd op de dates met haar vriendinnen na. Nou ja, soms ook wat casual onenightstands om even te ontstressen, maar verder ook niets!

En die seksuele dates moeten dan bij voorkeur met een sportman zijn vanwege het lijf natuurlijk! Maar absoluut geen ijshockey spelers! Daar heeft ze na Dean haar buik vol van!

Maar dan is daar Tucker!

Een roodharige, bebaarde ijshockey hunk!

Sabrina besluit tegen haar eigen regels in te gaan en er even flink van te genieten met Tucker!

Maar Tucker heeft hele andere ideeën, hij wil Sabrina absoluut niet opjagen maar wil haar wel absoluut in zijn leven voor meer dan sex! Hij voelde iets bij hun eerste ontmoeting en dat wil hij verder uitzoeken!

Wat moet ik zeggen?

Hij gaf niet zomaar zonder slag of stoot op! En hoe irritant ik Sabrina op een gegeven moment ook vond, ik begreep haar wel!

Naarmate het verhaal vorderde begon ik steeds meer om Sabrina en Tucker te geven. En natuurlijk de heerlijke vrienden om hen heen!

Maar oma, stiefvader en de moeder van Tucker wisten me toch echt zo nu en dan het bloed onder mijn nagels vandaan te halen. Vooral na de plottwist in het verhaal was ik soms echt in shock en vanaf dat moment ging ik Tucker steeds meer waarderen. Niet alleen looks maar ook heel lief en beschermend ♥ Ik wil een Tucker!

Elle Kennedy is gewoon gegarandeerd genieten! Niet alleen Het Doel las heerlijk weg, de hele serie is gewoon puur leesgenot!

Ik was echt betrokken bij het verhaal van Sabrina en Tucker, de plot ligt dicht bij mijzelf en daardoor had ik misschien net een beetje meer liefde voor dit boek dan ik anders had gehad.

Met name de houding van Sabrina kon me af en toe echt wel irriteren maar de verhaallijn maakte alles goed!

Ik hoop zo dat er snel meer van haar werk vertaald word!

[bol_product_links block_id=”bol_5e1e1f52d3744_selected-products” products=”9200000115192822,9200000126548346,9200000127349105″ name=”Het doel (Off-Campus, #4), Elle Kennedy” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”787″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments