Recensie | Het einde (Off-Campus, #3), Elle Kennedy

Recensie | Het einde (Off-Campus, #3), Elle Kennedy

Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet.

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Maar één ding weet ze zeker: een herhaling van de wilde nacht met Dean gaat er niet komen.

Dean heeft een geweldige nacht met de gevatte Allie, en hij blijft daarna maar aan haar denken. Maar Allie zegt dat het bij die ene keer moet blijven en dat ze alleen vrienden wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet alles op alles om Allie te veroveren.

four-half-stars
Het einde geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 392
Serie: Off-Campus #3
Meer van deze auteur: De Deal , De fout, Het doel , De Jacht, Het geheim
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 11 August 2019
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Hoewel ik de originele cover van Het Einde ook niet je van het vind moet ik bekennen dat ik deze cover leuker had gevonden als ik haar halve gezicht niet had gezien!

Ik heb gewoon niks met het gezicht dat ik nu zie. Ik wil altijd zelf een voorstelling van een personage in mijn hoofd maken en deze dame past voor mij niet bij Allie.

Wat mijn kleine ocd typje dan ook weer lastig te verkroppen vind is de roze kleur bij deze cover… de eerste twee matchen lekker qua kleur en ook deel 4 zal een zelfde soort tint hebben. Zo valt Het Einde met zijn kleur een beetje buiten de boot!

Dean, de one night stand koning… dat alleen al zien in de synopsis was voldoende om super excited te zijn voor dit boek!

Elle Kennedy schrijft boeken waarbij je gewoon baalt dat ze uit zijn!

In één ruk verslonden en achtergelaten met een verlangen naar nog veel meer! Het is maar goed dat ik dit boek aan het zwembad las want de chemistry tussen Dean en Allie spat vlammend van de bladzijden af!!!

Ik hield al van De Deal en dacht na De Fout niet dat het mogelijk zou zijn om die nog te overtreffen, maar Het Einde!!! Pfoeh nog beter en heter!!! Het beste deel voor mij tot dusver in de serie!

Inhoudelijk ga ik niet te veel in op dit verhaal omdat je dit gewoon echt zelf moet lezen!

Wat ik je wel kan beloven is een immense crush op Dean Sebastian Kendrick Heyward-Di Laurentis! De shirtloze losbol met brains zorgt ook bij jou gegarandeerd voor weke knietjes!

Ik ben echt compleet verliefd op deze mannelijke sloerie!

Niet dat ik dit boek alleen maar leuk vind om de mannen en de seks hoor! Zo’n complete boeksloerie ben ik nu ook weer niet! Allie is ook echt een geweldig personage!

Deze pageturner houdt je echt in zijn greep met een koppel dat echt de perfecte combi is! Allebei een heerlijk gevoel voor humor en allebei lekker sassy!

Het Einde is een geweldige aanvulling op de Off-Campus serie! De schrijfstijl van Elle Kennedy is ongelooflijk vermakelijk en dit boek is weer een hit die je zeker niet wilt missen.

Nu alleen nog een boek van Tucker in deze serie en even tussen jou en mij: Wat een cliffhanger!!!! Ik kan echt niet wachten het december is en Het Doel uit komt!

[bol_product_links block_id=”bol_5d419f6fbee4d_selected-products” products=”9200000115192822,9200000108614058,9200000102248913,9200000086440842″ name=”elle kennedy” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”799″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.