Recensie | Het Grote Bieb-bende Doe boek, Michael Reefs

Recensie | Het Grote Bieb-bende Doe boek, Michael Reefs

Ken je de boeken van de Bieb-bende al? Nee? Dan kun je maar beter snel beginnen bij deel 1. Maar ook als je de boeken niet kent, is dit grote doeboek ideaal voor jou! Ga aan de slag met uitdagende puzzels, los raadsels op, lees exclusieve interviews en doe spelletjes. Dit doeboek is goed voor urenlang vermaak, op vakantie of lekker thuis. Maar pas op: verlies je niet in de spannende verhalen, want voor je het weet is het avond en kan het zomaar gebeuren dat de Man met de Bijl opduikt.

five-stars
Het grote Bieb-bende doeboek! geschreven door: Michael Reefs
Bladzijden: 100
Meer van deze auteur: Het Middernachtcircus , Bram en het Zoldermysterie, De Toren van Enigma (De Bieb-bende #7), Bram en de Orde van Avalon, De vloek van de Ferox
Uitgeverij: Uitgeverij Stormsteen | Juli 2019
Genre: Games & Activities
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Als je de Bieb-bende serie kent weet je dat deze cover bij het achtste deel, De vloek van de Ferox, hoort! Ik ben echt weg van de illustraties uit Michals verhalen en dat is bij dit doe boek niet anders!

Als je alles bij elkaar in de kast hebt staan is het een plaatje op zich!

Als kind was ik weg van doe boeken! Elke zomervakantie had ik er meerdere van allerlei tijdschriften!

Een goed doe boek heeft van alles wat! Puzzels, quizzes, testjes en ook nog iets te lezen!

doe boek

Michaels doe boek voldoet aan alle eisen en is zelfs voor een volwassene nog steeds erg leuk te doen!

Zo ben ik echt een puzzel fan en dus kon ik mijn hartje ophalen aan meerdere kruiswoordpuzzels, woordzoekers, Sudoku’s en nog veel meer!

Waar ik bij meerdere doe boeken wel eens tegen aan liep is dat bepaalde spelletjes die je moest uitknippen altijd een ‘normale’ bladzijde verwoeste!

Als kind kon ik dit al niet over mijn hart verdragen om een bladzijde te verwoesten voor een spelletje en dus deed ik ze dan niet. Pluspunt dus dat Michael er aan dacht om het bij het memory spel en de deurhanger anders aan te pakken!

Er zit veel in dit boek wat voor vermaak zorgt maar wat ik echt speciaal vind is hoe Michael de personages uit de boeken ‘echt maakt’ voor je. Door toevoeging van kleine stukjes info lijken ze eerder vrienden dan fictieve personages!

Ook leuk om te zien op wie van de personages jij lijkt, ik ben een mix 🙂 maar vind het wel kloppen!

doe boek

Of je de boeken nu al las of niet, dit doe boek wil je niet missen deze zomervakantie!

Je kunt het bij Bol bestellen of direct bij Michael!

Voor het bestellen bij Michael kun je hier klikken!

[bol_product_links block_id=”bol_5d31dd4b896f5_selected-products” products=”9200000105796093″ name=”grote biebbende doeboek” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.