Recensie | Hoog Verraad (The Fixer #2), Jennifer Lynn Barnes

De jonge "fixer" Tess Kendrick is terug! In een bloedstollende thriller over een dodelijke samenzwering in het hart van Washington.
Tess is het zusje van Washingtons bekendste fixer, dus fiksen zit haar in het bloed. Als ze wordt gevraagd om voor een klasgenoot campagne te voeren voor de leerlingenraad, doet ze dat. Maar wanneer de kandidaten de kinderen van politici zijn, kunnen zelfs verkiezingen op een middelbare school levensvernietigende geheimen met zich meebrengen. Ondertussen werkt Tess" voogd aan een onmogelijke taak. Door een terroristische aanslag wordt het onzeker wie er nog te vertrouwen is in Capitol Hill – en wie niet. Tess weet als geen ander dat macht een betaalmiddel is in D.C., maar ze staat op het punt uit eerste hand te ontdekken dat je voor macht altijd een prijs moet betalen.

five-stars
Hoog Verraad (The Fixer, #2) geschreven door: Jennifer Lynn Barnes
Bladzijden: 288
Meer van deze auteur: De erfenis
Uitgeverij: Best of Ya, Van Goor | januari 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Hoog Verraad | De cover

Brrrr je grootste nachtmerrie toch! Een tunneltje en iemand die achter je aanzit?

Super cover want je voelt meteen de spanning!

Ik vind ook de lijnen die doorlopen uit de titels erg gaaf!

Hoog Verraad | De binnenkant

Mijn recensie van Fixer in het kort?

Een sterk staaltje schrijverskunst, binnen no-time in het verhaal! Complot theorieën vliegen je om de oren!

Ook van Tess was ik in boek 1 al fan!

Tess is een zeer aangenaam personage die graag pestkoppen “castreert….” need I say more?

In de Fixer was ik ontzettend benieuwd naar het leven op de high school waar Tess heen gaat, en wat is er nou fijner dan precies krijgen waar je naar verlangt!

Hoog verraad is alles wat ik hoopte en nog veel meer!

Geweldige personages en een boek vol spanning met perfecte plot twists!

Echt een amazing young adult thriller!Tess is in dit tweede deel druk bezig met de schoolcampagne maar daar blijft het niet bij!

Van de ene bladzijde naar de andere zit het gevuld met actie! Enorme emotionele en intense gebeurtenissen! Er gebeurd zoveel dat je niet eens weet wat je op de volgende bladzijde staat te wachten!

Dit boek laat je echt als een bungykoord heen en weer schieten! Op sommige momenten ben ik bang geweest maar ook zo boos en verdrietig! In dit tweede deel zie je ook een emotionele kant van Tess en Ivy en ik vond het prachtig!

Er zit ook een beetje romantiek in dit boek maar gelukkig niet te veel! Zo bleef het draaien om de belangrijke stukken!

Ik baal er enorm van dat er niet meer avonturen komen van Tess, op de Tumblr van Jennifer zegt zij zelf het volgende over deze reeks:

I love that so many people love the FIXER series–I get multiple versions of this question every day. And right now, it looks like the answer to “will there be a third Fixer book?” is no.

Huilen dus! Maar iets verder naar onderen poste ze in december weer iets waardoor ik heel nieuwsgierig ben geworden:

On the bright side, I might have *some* fun news for FIXER fans soon. As soon as I have the go ahead to share it, I will!

Dit boek was echt veel meer dan ik er van had verwacht! Ik kijk dan ook uit naar meer van deze auteur want verslavende pageturners schrijven kan ze!

Conclusie: LEES DEZE BOEKEN! Je mag ze echt niet missen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments