Recensie | Hopeloos (Sea Breeze, #7), Abbi Glines

Recensie | Hopeloos (Sea Breeze, #7), Abbi Glines

Verslaving zit in Krits aard – en vrouwen zijn altijd zijn favoriete obsessie geweest. Het past nu eenmaal in het leven van een leadzanger in een band. Hij kan elke vrouw krijgen die hij wil, altijd en overal. Op één na dan.

Blythe is het gewend om alleen te zijn, het strenggelovige gezin waarin ze opgroeide, accepteerde haar nooit als een eigen kind. Dan krijgt ze de kans om op zichzelf te wonen in een appartementencomplex. Als ze tijdens een lawaaiig feestje van haar bovenbuurman gaat klagen, wordt ze overgehaald om te blijven.

five-stars
Hopeloos geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 256
Serie: Sea Breeze #7
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 1 May 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Hopeloos maakt deze boekenworm blij! Ik heb een voorliefde voor zwarte covers met accenten! De hele serie word in zulke mooie covers uitgebracht en ik kan dat alleen maar toejuichen!

Geen halfnaakte modellen maar gewoon een kalme cover met iets dat er uit springt! Prachtig!

Nummer 7 alweer in deze serie? Zou ik er ooit genoeg van krijgen?

Abbi Glines heeft me weer volledig overrompeld!

Blythe is een wees, opgevoed door een dominee en zijn hatelijke vrouw. In een huishouden waar er nooit aardig tegen haar werd gedaan en ze werd behandeld als het lelijkste en naarste mens ter wereld is ze opgegroeid tot een onzekere vrouw. Ze is graag alleen met de verhalen die ze schrijft maar wanneer ze op zichzelf gaat veranderd haar hele wereld!

Krit kennen we al van eerdere delen. Hij is de leadzanger van een lokale band, en laat ik er geen doekjes om heen winden… een mannelijke slet! Maar achter dat sletterige gedrag zit een man verscholen die denkt dat hij geen liefde waard is.

En laat Blythe nou zijn onderbuurvrouw worden! Een vrouw die geen mannelijke aandacht gewend is gaat onder het huis wonen van een man die alles pakt wat los en vast zit!

Een onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat! Een vriendschap waarin ze allebei zichzelf kunnen zijn, maar stiekem verlangen ze allebei naar meer.

Hopeloos is een schitterend, hartverscheurend, emotioneel verhaal met precies de juiste hoeveelheid hot and steamy!

De manier waarop Abbi meerdere personages aan je voorstelt in een boek waardoor je ook boeken over hun wilt lezen is echt fantastisch! Wie mijn favoriete koppel is kan ik je niet zeggen want elke keer denk ik dat ik ze gevonden heb en dan verschijnt het nieuwe deel!

Ik heb zo ontzettend genoten van dit boek en sommige stukjes slaagde erin me compleet in tranen te brengen. Ik wil meer Krit en Blythe ♥

Abbi is een van mijn meest favoriete auteurs. Er zit zoveel passie in haar boeken, een heerlijke ontsnapping uit de dagelijkse realiteit die je in één ruk uitleest!

[bol_product_links block_id=”bol_5d00da90c4028_selected-products” products=”9200000113056896,9200000103880000″ name=”sea breeze ” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”785″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Abbi de songteksten in dit boek ook zelf schrijft ♥ talentvolle dame!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.