Recensie | Hou me vast (Sea Breeze #8), Abbi Glines

Recensie | Hou me vast (Sea Breeze #8), Abbi Glines

Dewayne Falco is al een bekende vanaf het eerste boek in Sea Breeze. Hij staat bekend om zijn gevatte opmerkingen waarmee hij iedereen aan het lachen maakt. Maar wie is hij nou eigenlijk? Het enige wat we weten is dat hij bevriend is met Marcus, Preston en Rock. Tot nu.In Hou me vast komt Dewaynes pijn uit het verleden in beeld. Maar hij realiseert zich dat er nog hoop is. Het beeldschone meisje Sienna Roy – vertrokken om het kind van zijn overleden broer Dustin alleen op te voeden – komt terug naar Sea Breeze. Dewayne houdt al zijn hele leven van Sienna. Het pijnlijke verleden maakt plaats voor een sterke band.

four-stars
Hou me vast geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 256
Serie: Sea Breeze #8
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 15 November 2019
Genre: Romance
Vertaald door: Manon Berlang
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Hou me vast is niet de mooiste cover uit de serie maar toch hou ik wel van dit soort covers. Donker met een mooie eyecatcher!

Stiekem wil ik helemaal niet beginnen met lezen want dit is een beetje het einde van de Sea Breeze serie en ik vind deze reeks zo leuk ♥

Stiekem hoop ik dat de uitgever ‘Until the End’ ook nog vertaald!

The backstory that fans have been clamoring for—how Rock and Trisha fell in love—is the final installment in the Sea Breeze series from New York Times bestselling author Abbi Glines. And don’t miss the sizzling Epilogue, where Abbi wraps up all the Sea Breeze couples’ stories!

Die wrap-up wil ik echt niet missen ♥

Hou me vast gaat over Sienna. Zes jaar geleden verliet ze halsoverkop Sea Breeze dankzij haar ouders. Haar vriendje was toen net overleden nadat zij er achter kwam dat ze zwanger was. Haar ouders konden dit niet accepteren en dus stuurden ze haar weg voor iemand anders er achter kwam dat ze zwanger was.

Zes jaar later krijgt Sienna plots een brief van haar moeder met daarin de sleutels van haar ouderlijk huis, het is van haar als ze dat wil. Sienna heeft, als jonge alleenstaande ouder, een zwaar leven en financieel komt het haar heel goed uit dat ze terug naar haar ouderlijk huis kan verhuizen zonder huurkosten.

Maar is ze er wel klaar voor om terug te gaan?

Ze woont dan immers wel tegenover de ouders van haar overleden vriend. Mensen die niks van haar kind hoefden te weten.

Sienna besluit in Sea Breeze gewoon door te gaan met hoe ze altijd al leefde, werken en er zijn voor haar zoontje. Iets anders heeft ze niet nodig….

Tot ze Dewayne Falco weer ziet, de oudere broer van haar overleden vriendje… De oudere broer die haar altijd beschermde.

De oudere broer waar zij stiekem altijd verliefd op was en waar zij altijd over fantaseerde!

Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik van dit deel genoten heb.

Hou me vast was precies wat je van Abbi mag verwachten, een beetje drama gehuld in een sexy laagje!

Als je net als ik alle voorgaande delen ook hebt gelezen dan zat je wel te wachten op een boek over Dewayne. En hoewel ik zeker genoten heb vond ik ze beide ook wel extreem koppig in dit verhaal! Echt van die momentjes waarop je ze gewoon even met de hoofdjes tegen elkaar wilt slaan omdat ze beide zo stom kunnen zijn!

[bol_product_links block_id=”bol_5dd671d81a69d_selected-products” products=”9200000124018582,9200000114812276″ name=”hou me vast ” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Kijk, dat is nu eens het soort boeken dat ik nooit zou vastpakken, maar ik kom er wel veel besprekingen van tegen. Dus nu ben ik toch een beetje geïntrigeerd…