Recensie | Hun spel (Sweet, #4), Abbi Glines

Recensie | Hun spel (Sweet, #4), Abbi Glines

Fiona en Marty zijn al jarenlang een leuk maar onstuimig stel. Als Fiona even om een adempauze vraagt, loopt dat niet zoals ze had verwacht. Marty is nog steeds haar grote liefde, maar hij blijkt ook een andere kant te hebben... Voor Marty is er geen andere vrouw dan Fiona. Als zij afstand van hem neemt, is zijn hart gebroken. Hij wil haar vergeten, en hij wil haar zeker niet het idee geven dat hij op haar gaat wachten. Als ze samen op een bruiloft belanden, zweren ze bij elkaar vandaan te blijven. Maar hun gevoel is sterker dan hun verstand, met alle gevolgen van dien...

three-half-stars
Hun spel geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 224
Serie: Sweet #4
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Xander Uitgevers | november 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Marjet Schumacher
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Abbi Glines haar vertaalde boeken zijn allemaal een geheel in de boekenkast dankzij de uitgevers. Zowel karakter als Xander geeft ze uit met allemaal een zwarte cover en een eyecatcher in felle kleuren er op. Ik hou echt van zwarte covers dus ik ben happy!

Wat vind ik van het verhaal

Ik geloof het eerste boek van Abbi Glines waarbij er flinke tijdsprongen in het verhaal zitten. De eerste helft van dit boek was gewoonweg heerlijk en ik kon geen genoeg krijgen van Fiona en Marty.

Marty was zo zorgzaam en romantisch echt een man die je helemaal laat zwijmelen. Fiona is een vrouw die haar angst en onzekerheden enorm in de weg laat zitten. Door al haar eigen onzekerheden weet ze relaties gewoon te saboteren en dit maakt haar een moeilijk personage. Toch weet ze je hart te veroveren, alleen niet zo snel als dat ze Marty zijn hart veroverde 😉

Ze hebben zeker geen perfecte liefde, ergens bleef in mijn achterhoofd spoken dat de soort romantiek die tussen hun speelde niet helemaal gezond is. Toch waren ze samen zo schattig dat ik dat stukje naar achter kon duwen tijdens het lezen.

Maar dan komt er poef opeens een drama en is het de volgende bladzijde opeens 5 jaar later. Na deze tijdsprong is het opeens een heel ander verhaal en ben je eigenlijk een beetje in de war, hoe is alles nu precies verlopen?

En natuurlijk kregen we die antwoorden tijdens het lezen maar helemaal happy was ik er niet mee. Tegen de tijd dat je alle antwoorden hebt is het weer koek en ei en was het verhaal voorbij?

Conclusie

Helaas heb ik het toch het gevoel alsof het niet helemaal afgerond is. Het voelt voor mij meer als een soort cliffhanger? Of misschien is dat gewoon omdat ik verder wil lezen hoe het verder gaat met Fiona en Marty, en met hun beetje vreemde situatie omtrent hun broer en zus.

Normaal ben ik echt weg van Abbi haar boeken maar dit is de eerste keer waarbij ik hem toch echt naast me neer kon leggen.

Hun spel ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.