Recensie | India Place – Wilde dromen (On Dublin Street, #4), Samantha Young

Recensie | India Place – Wilde dromen (On Dublin Street, #4), Samantha Young

Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet een ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven. Zijn vertrek uit Edinburgh waarbij hij Hannah achterliet, was de grootste fout van Marco's leven. Nog elke dag heeft hij er spijt van. Vijf jaar later komt hij Hannah weer tegen. Maar kan hij haar terugwinnen? Zeker wanneer de fouten uit zijn verleden zwaarder lijken te wegen dan verwacht…Is er een tweede kans voor een eerste liefde?

three-stars
India Place - Wilde dromen geschreven door: Samantha Young
Bladzijden: 320
Serie: On Dublin Street #4
Meer van deze auteur: Jamaica Lane - Lessen in verleiding
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 16 August 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

India Place vind ik echt machtig mooi ♥ van mij mogen boeken altijd zulk soort covers hebben!

Tijdens het lezen van India Place merk ik de tijdsprong. We zijn een x aantal jaar verder want de koppels die ik in het vorige deel leerde kennen zijn nu getrouwd of papa en mama!

Dit maakt wel dat ik wou dat ik eerst de eerste twee delen had gelezen.

Hoewel je hierboven kunt zien dat het boek maar 3 sterren krijgt wil ik dit toch even goed uitlichten!

De verhaallijn is prima, de schrijfstijl heel prettig maar de hoofdpersonages en hun verhaal in India Place waren voor mij gewoon echt meh!

Hoewel dit boek niet favoriet was, heb ik na het dichtslaan toch nog steeds dat ik door wil lezen in deze serie. Dit boek had gewoon te veel onnodig drama en als er iets is waar ik niet tegen kan is dat te veel onnodig drama!

De keuzes die de personages maken in dit boek zijn echt 1 stap vooruit 100 achteruit en van hun wisselende emoties en gedachten krijg je serieus bijna een whiplash!

Goed, een vijf jaar de toekomst in en we lezen vanuit Hannah Nichols. Ze is tweeëntwintig en heeft een druk leven! Overdag werkt ze op een middelbare school en in de avond helpt ze mensen die problemen hebben met taal.

Op relatiegebied staat haar leventje echter stil. Ze is al sinds ze 14 was verliefd op Marco D’Alessandro. Maar hij is niet meer in haar leven. In dit boek lees je hoe het hun in het verleden afging, hoe ze elkaar leerden kennen en hoe het misging tussen de twee.

Jaren nadat Marco opeens verdwenen was is hij nu weer terug! Hij is vastbesloten om Hannah terug te winnen maar zij kan hem niet vergeven wat hij haar heeft aangedaan. Hoewel dit pas naar het einde toe duidelijk word heb je al wel zo je ideetjes en is het allemaal een tikkeltje voorspelbaar!

En dat is allemaal prima! Echt waar!

Ook de verhalen van alle andere koppels maken dat ik meer wil lezen!

Maar Marco en Hannah? Die zijn in dit verhaal echt de definitie van een stoplichtrelatie!

En het drama gehalte is bij beide zo hoog dat dit boek soms echt een beetje aan voelde als The Bold & the Beautiful….. en dat vind ik echt yuk!

Je ziet sommige situaties namelijk al van mijlenver aankomen en dus zijn de reacties soms echt compleet overtrokken.

Toch wil ik de rest van deze serie lezen want alle koppels samen hebben wel een beetje mijn hart gestolen!

[bol_product_links block_id=”bol_5d80b71ae557d_selected-products” products=”9200000108570883″ name=”samantha young” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000A00″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”789″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.