Recensie | Jamaica Lane, Lessen in verleiding (On Dublin Street #3), Samantha Young

Recensie | Jamaica Lane, Lessen in verleiding (On Dublin Street #3), Samantha Young

De pijnlijk verlegen Olivia Holloway weet gewoon niet hoe ze een man moet benaderen. Haar verhuizing naar Edinburgh geeft haar de kans op een nieuwe start en ze besluit dat het tijd is om haar angsten opzij te zetten. Nate Sawyer is een meester in de kunst van het verleiden, maar zal zich niet snel binden aan een vrouw. Hij is de aangewezen persoon om Olivia met haar probleem te helpen. Maar wat eenvoudige lessen in verleiding hadden moeten zijn, wordt al snel een intense romance. Nate heeft echter een verleden dat hem achtervolgt en juist wanneer Olivia hopeloos verliefd begint te worden, laat Nate haar vallen.Kan Nate zijn angsten overwinnen? En wil Olivia zich opnieuw laten verleiden?

four-stars
Jamaica Lane - Lessen in verleiding geschreven door: Samantha Young
Bladzijden: 336
Serie: On Dublin Street #3
Meer van deze auteur: India Place - Wilde dromen
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 16 August 2019
Genre: Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Jamaica Lane heeft een zwarte cover die met een fel gekleurder object je aandacht trekt! Dit is wel echt mijn voorkeur bij covers ♥ Deze serie vind ik dan dus qua uiterlijk ook weer echt helemaal geweldig!

Ik ben heel erg benieuwd! Dit is voor mij echt gebaseerd op de cover dat ik het wou lezen dus ik laat me verrassen!

Een heerlijke setting in Schotland! Dat vind ik al heel leuk want Schotse mannen en die accenten ♥
Ik kan het me meteen inbeelden!

De hoofdpersoon Olivia is een half Amerikaans/Half Schotse levendige en gezellige meid, een personage waar je meteen vrienden mee zou kunnen zijn. Door haar jeugd heeft ze de tiener fase van vriendjes, afspraakjes en seks een beetje gemist. Ze werkt nu in een bibliotheek op de campus en daar raakt ze hotel de botel op Benjamin, een postdoc student. Een probleempje, ze is erg onzeker over zichzelf en veranderd in een ratelaar van onzinnige opmerkingen als hij tegen haar praat.

Ik wil niet die vrouw zijn die in de spiegel kijkt en haat wie ze ziet. Ik wil net als iedereen zijn.

Hoewel ze onder haar kleding wel graag sexy lingerie draagt voelt ze zich alles behalve sexy. En hoe ze een man zou moeten versieren? Daar heeft ze al helemaal geen idee van!

Het is immers al 7 jaar geleden dat ze éénmalig met een man voor de eerste keer seks had!

Het was verschrikkelijk, ik was verschrikkelijk, ik ben heel slecht in seks, ik kan niet flirten. Ik ben een loser.

Gelukkig heeft ze de echte Schot Nate als een van haar vrienden! Enorme losbol, meester der verleiden! Ik zou er bijna direct voor richting Schotland gaan als ze daar zo los zouden lopen!

Tussen Nate en Olivia zit echt een heerlijke chemie en de eerste helft van dit boek brengt echt gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

Hij gaat Olivia helpen om zelfverzekerder te worden en zoals je wel kunt raden gaat dat echt ongelooflijk mis!

Jamaica Lane is een Friends to Lovers recept met wat snufjes ‘Hot and Steamy’ die zorgen voor een heerlijke read!

Wat je nog meer kunt verwachten zijn een paar intense Hot and Steamy scenes die je zeker de blossen op je wangen zullen toveren. Nate houdt wel van een beetje dirty talk en zijn aanpak voor Olivia weet zelfs mij vanaf de bladzijden te betoveren.

De tweede helft van het boek is echter iets minder lust en verleiding omdat er daar wordt ingegaan op Nate en zijn verleden. Wellicht als er stukjes uit Nate zijn pov waren geweest dat ik de keuzes zoals hij die maakte wat beter kon begrijpen maar voor nu viel het soms best rauw op mijn dak!

Al met al rond Samantha het prachtig af en kan ik niet anders zeggen dan dat Jamaica Lane toch weer een heerlijk boekje was in dit genre!

Dit is natuurlijk het derde deel in de serie en ik las de eerste twee delen nog niet! Je kunt dit deel prima als standalone lezen maar als je de eerdere delen leest heb je denk ik al wel meer info over de mensen om Olivia en Nate heen.

Helaas zijn die eerdere delen met deze cover serie enkel als eBook verkrijgbaar op het moment. Dit vind ik wel erg jammer. Ik zou de eerdere delen ook graag aanschaffen in deze cover uitgaves!

[bol_product_links block_id=”bol_5d6be33899fe2_selected-products” products=”9200000108599336,9200000108613898,9200000118971008″ name=”samantha young” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”790″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Oh maar die eerste twee delen werden eerder uitgebracht bij LS Amsterdam als Een verleidelijk aanbod en Een gevaarlijk verlangen. Ik heb die hier in de kast staan en vond het jammer toen ze er niet mee verder gingen. Het zijn wel heel andere covers. Ik stuur je zo meteen een foto door.