Recensie | Je laat me blozen (Fusion #3), Kristen Proby

Recensie | Je laat me blozen (Fusion #3), Kristen Proby

Katrina is een no-nonsense type en regelt de wijnen in Seduction, het hipste restaurant in de omgeving van Portland. Zowel op haar werk als thuis schrikt ze nergens voor terug, alhoewel… ze is doodsbang om te vliegen. Op een dag moet ze noodgedwongen met het vliegtuig mee voor haar werk: het wordt een horrorvlucht vol turbulentie. Katrina snakt naar een veilige landing, al blijft de opvallende man naast haar niet onopgemerkt.Ryan ''Mac'' MacKenzie is eigenaar van een succesvol bedrijf in wijnreizen. Hij kan de ontmoeting met Katrina in het vliegtuig maar niet vergeten. Als hij tijdens een wijntour restaurant Seduction binnenstapt, staat ze plotseling voor zijn neus.Mac is vastbesloten om uit te zoeken wat Katrina en hij nog meer delen, behalve hun passie voor wijn en elkaar. Ligt echte liefde in het verschiet?

four-half-stars
Je laat me blozen geschreven door: Kristen Proby
Bladzijden: 304
Serie: Fusion #3
Meer van deze auteur: Luister naar me, Dicht bij jou
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 7 December 2019
Genre: Romance
Vertaald door: Anne-Marieke Buijs
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Je laat me blozen past perfect in het rijtje bij de rest. Toch zie ik hier net te veel van het gezicht van de man waardoor het voor mij iets minder is.

 

Ik vind deze serie, zoals je kunt zien bij mijn eerdere recensies van Luister naar me en Dicht bij jou, echt heel leuk! Tijdens het lezen van die eerste delen raak je al geïnteresseerd in de levens van de andere personages en dit deel ging dan over Kat!

Katrina is een van de mede-eigenaren van Seduction. Zij heeft de leiding over de bar en heeft een passie voor goede wijnen.

Wanneer zij voor het eerst met een vliegtuig afreist naar een wijnconventie heeft die vlucht nare omstandigheden met wel erg fijne bijwerkingen!

Want wat is er fijner dan bij complete angst getroost te worden door een ontzettende knappe vent?

Maar geen liefde hoor. Niks geen liefdesverhaal zoals in de andere delen! Katrina houdt een heus seks tripje.

Als personage ben ik ook echt weg van Katrina en haar eigen stijl en het is dan ook wel echt één van mijn favoriete delen!

Ik was vanaf het allereerste begin weer hooked door de schrijfstijl van Kristen Proby en ook de romantiek en steamy scenes in dit boek stelden weer niet teleur!

Mac en Katrina samen hebben een bepaalde klik waardoor je ziet hoe geweldig ze voor elkaar zouden zijn al zitten ze zelf niet echt op een relatie te wachten!

Aarggh jaloers!

Jazeker, of je het wil geloven of niet! Ik werd gewoon jaloers! Hoe lang ik nu al probeer mijn partner in crime zover te krijgen dat hij me voorleest…. Jaren!!

Ik hou van in slaap vallen terwijl ik word voorgelezen maar helaas… ik trof een #nietlezendemens!

En net als in de vorige verhalen in deze serie spelen de mede-eigenaren van Fusion door het hele boek overal mee en zorgen hun samen voor een complete verhaallijn.

Dat is waardoor ik echt van series lezen hou. Je leert de personages steeds beter kennen en raakt steeds meer betrokken. Zo voel ik me nu na het derde boek al onderdeel van de heerlijke Seduction familie en ik ben blij dat ik nog twee boeken te gaan heb!

[bol_product_links block_id=”bol_5e10d07ee8e55_selected-products” products=”9200000110071614,9200000102508281,9200000121203511,9200000114812156,9200000115193030,9200000126192286″ name=”kristen proby” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”798″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Het klinkt als een enorm leuke serie.

    Wat ik uit jouw recensie begrijp is dat de stomende scenes niet vlak geschreven zijn. Dat vind ik leuk.
    Heel veel schrijvers zien het als moeten en schrijven dan een vlakke scene die ik liever niet had gelezen.

    Dank je wel voor alweer een tip Kwante 🙂
    Sam Donoghue onlangs geplaatst…Het begin van een weekend in LissabonMy Profile