Recensie | King (King #1), T.M. Frazier

Recensie | King (King #1), T.M. Frazier

Dakloos. Hongerig. Wanhopig.Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

Warning: This book contains graphic violence, consensual and nonconsensual sex, drug use, abuse, and other taboo subjects and adult subject matter. Although originally slated to be a standalone, KING is now a two part series.

five-stars
King geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 605
Serie: King #1
Meer van deze auteur: Tyrant, Thia , Bear , Preppy 1: Hij zal je verraden , Preppy 2: Hij zal je verlossen
Uitgeverij: SVM Publishing | 8 October 2018
Genre: Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Hubbbaaaaaa Huuubbbbbaaaaaaaa…….. wat is hier niet leuk aan te vinden?

Nadat SVM Publishing op hun Facebookpagina dit boek toonde was het aftellen tot het boek er uiteindelijk zou komen! En toen mocht ik een recensie exemplaar lezen!!!!

Het boek begint bij de jonge Brantley King, op het schoolplein wordt een jongen, Preppy, in elkaar geslagen en King komt voor hem op. Preppy wordt niet alleen zijn beste vriend maar ook zijn mastermind in hun criminele bezigheden.

Van hier gaat het boek verder wanneer King net uit de gevangenis komt. Hij heeft drie jaar er op zitten wegens moord. King is een man met een moeilijke jeugd en een hard leven. Samen met Preppy, die een even rottig leven had, woont hij in een huis waar voornamelijk biker feestjes worden gehouden en hij mensen tatoeëert.

De manier waarop hij met mensen omgaat was echt even slikken. Tot op dit stuk moest ik zeggen dat ik echt dacht dat dit niet mijn type boek zou worden.

Toen kwam Doe in het verhaal. Ze heeft geen idee wie ze is… Op een dag is ze in een ziekenhuis bijgekomen zonder enige herinnering aan wie ze is. Ze heeft in een opvang gezeten maar is daar weggevlucht en belandde op straat bij een verslaafde prostituee genaamd Nikki die zich over haar ontfermt.

Met honger in haar lijf hoort Doe aan dat ze bescherming moet zoeken als biker hoertje. Zo zal ze in ieder geval een slaapplaats, voedsel en bescherming hebben. Haar lichaam hiervoor in ruil geven is een kleine prijs aldus Nikki.

Op het welkom thuis feest van King beland Doe, verraden door Nikki, in de macht van King… of beland King in de macht van Doe?

Wauw!! Ik heb zoveel emoties gehad tijdens het lezen van King! Mijn hart is als een rollercoaster heen en weer gegaan! Soms was ik echt kwaad en daarna kon mijn hart opeens gewoon smelten! Tranen heb ik ook gelaten… zowel van woede als verdriet!

En dan…. een cliffhanger vanjewelste!!!

Enige wat er toen nog uit mij kon komen was Nope?!! That’s not fair!!!! How can you end a book like that?!!!

Ik zal de dagen aftellen totdat Tyrant, het tweede deel, uit gaat komen….

Dat ik het vervolg nog niet heb!!!!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.