Recensie | Knopen en Haat (Buttons #2), Penelope Sky

Recensie | Knopen en Haat (Buttons #2), Penelope Sky

Iedere dag werk ik voor mijn knopen.
Maar ik geef ze ook weer terug.

Hoe meer ik voor Crow val, hoe meer ik van hem wil. Etentjes, dates en wandelingen over het strand.
Alles heeft echter een prijs. De knopen die ik verdien, ben ik net zo snel weer kwijt.

Blijven we zo doorgaan? Of zal een van ons als eerste geen knopen meer overhouden?

four-stars
Knopen en Haat (Buttons #2) geschreven door: Penelope Sky
Bladzijden: 190
Serie: Buttons #2
Meer van deze auteur: Knopen en Kant (Buttons #1), Knopen En Pijn (Buttons #3), Knopen en spijt (Buttons #4)
Uitgeverij: Hartwick Publishing Nederlands | april 2018
Genre: Erotica, Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Past bij de titel maar doet me wel veel denken aan de serie van Meredith Wild en meerdere boeken van dit genre… But I like it!!! Veel beter dan al die model mannen en vrouwen! Al vind ik de afbeelding van Penelopes website die je hieronder ziet ook erg tof! Ook wel een echte man en vrouw maar geen gezichten!

© Penelope Sky

Als je Knopen en kant nog niet hebt gelezen lees dan niet verder! Er zullen spoilers zijn in deze review voor boek één. Je kunt mijn spoiler vrije recensie van Knopen en Kant hier vinden.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.

Soms is een serie niet altijd goed nieuws! Vaak is een tweede deel een stuk minder en word je als lezer bang als blijkt dat er nog meer boeken komen. De Buttons serie gaat 6 delig zijn en daardoor was ik ietwat huiverig.

Na het lezen van Knopen en Haat kan ik zeggen dat ik echt uitkijk naar elk deel van deze serie!

Het verhaal tussen Crow en Pearl is een verhaal dat de moeite van het lezen waard is. Ik vond dit boek veel intrigerender dan boek één. Ook komt er wat minder geweld in voor en juist met het wegblijven van al die verkrachtingen voelt mijn hart zich opgelucht!

Terwijl Pearl probeert zoveel mogelijk knopen te verdienen om naar huis te kunnen komen komt ze aan het einde van boek één erachter dat juist degene naar wie ze terug wil de reden is voor haar situatie.

Hierdoor raakt ze al haar vechtlust kwijt, wat heeft ze nog om voor te vechten? Ze heeft niks om naar terug te keren.

Wanneer Crow reageert als Beest wanneer Belle niet met hem wil komen eten ziet hij hoe Pearl haar vechtlust is verloren. Hoe ze eindelijk gebroken is en dan veranderd er ook iets aan de band die ze heeft met Crow. Hij blijkt ook zo zijn andere kanten te hebben.

Die zorgzame en sympathieke man zag ik niet vaak, maar wanneer hij wel tevoorschijn kwam, was het prachtig.

Knoppen en haat is niet gemakkelijk te lezen, en ik ben er vrij zeker van dat dit ook geldt voor de serie als geheel. Maar het is een geweldige leeservaring.

Lezen over Pearl en Crow is zo verslavend! En in dit deel leef je zo erg mee met die twee beschadigde mensen ♥ en dan komt het einde! Ontzettend spannend en zo’n intense cliffhanger voor het volgende deel!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.