Recensie | Knopen en Kant (Buttons #1), Penelope Sky

Recensie | Knopen en Kant (Buttons #1), Penelope Sky

Ik heb een schuld bij hem.

Een grote.

Een die niet met geld of gunsten terugbetaald kan worden.

Hij wil slechts één ding.

Mij.

Voor iedere actie krijg ik een beloning. Een knoop. Pas als ik zijn vaas met driehonderdvijfenzestig knopen heb gevuld, laat hij me gaan.

Dan laat hij me vrij.

Maar iedere knoop moet ik verdienen.

Door me aan de meest duistere, wrede, en mooiste man die ik ooit gezien heb te onderwerpen.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.

four-stars
Knopen en Kant (Buttons #1) geschreven door: Penelope Sky
Bladzijden: 208
Serie: Buttons #1
Meer van deze auteur: Knopen en Haat (Buttons #2), Knopen En Pijn (Buttons #3), Knopen en spijt (Buttons #4)
Uitgeverij: Hartwick Publishing Nederlands | November 11th 2016
Genre: Romance, Erotica
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

Past bij de titel maar doet me wel veel denken aan de serie van Meredith Wild en meerdere boeken van dit genre… But I like it!!! Veel beter dan al die model mannen en vrouwen!

Oke voordat ik begin moet ik kwijt dat dit geen romantisch/erotisch boekje is zoals ik ze meestal lees! Kleine waarschuwing dus vooraf want dit is geen fluffy boek en ook geen FSOG achtig boek! Het is echt van tijd tot tijd hard!

Het verhaal begint een beetje warrig Pearl krijgt een vreemde man aan de deur die naar haar vriend Jacob vraagt. Jacob blijkt schulden te hebben bij de verkeerde mensen. Ze vind het een vreemd verhaal maar wanneer Jacob thuiskomt heeft hij een nieuw probleem. Hij is zijn baan kwijt. Hij blijft weken als een lapzwans in huis hangen en de relatie bereikt zijn absolute dieptepunt.

Dan vind hij een nieuwe baan die hem genoeg geld gaat opleveren en om het te vieren wil hij met Pearl op vakantie naar de Bahama’s. Eenmaal daar gaat alles mis! En dat is een understatement!

De bladzijden die hierna volgen was ik heel erg aan het twijfelen of ik dit boek wel kon lezen?

Het verhaal is soms zo hard en verontrustend, en gezien het ook erg realistisch is valt dat soms best zwaar. Een angstaanjagende pageturner! Dat sowieso!

Net als je denkt dat dit verhaal niet erger kan worden gebeurd dat toch! Veel kan ik niet vertellen omdat je dit echt zelf moet ervaren tijdens het lezen.

Knopen en Kant eindigt met een hoop onopgeloste zaken en ik kijk uit naar het tweede deel.

Vermijd dit boek als je niet over onderwerpen als verkrachting, mishandeling en mensenhandel kunt lezen! Ikzelf heb het de eerste hoofdstukken ook erg moeilijk gehad maar daarna raakte ik verslingerd en moest ik weten wat er met Pearl zou gaan gebeuren.

[bol_product_links block_id=”bol_5ac222316f902_selected-products” products=”9200000088067340″ name=”penelope sky” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ja ik had precies hetzelfde! De eerste honderd pagina’s had ik echt iets van WTF? Wat moet ik hier mee en wat ben ik in hemelsnaam aan het lezen, maar daarna moest ik gewoon verder lezen. Ik heb de vervolg delen er daarna ook direct in het Engels achteraan gelezen haha! Overigens is die nieuwe serie van Penelope Sky, Scotch, ook erg goed! Een beetje hetzelfde als deze, maar wel tof!
    Marleen onlangs geplaatst…Nieuwe series die ik nog graag wil kijkenMy Profile