Recensie | Knopen en Pijn (Buttons #3), Penelope Sky

Recensie | Knopen en Pijn (Buttons #3), Penelope Sky

De NEW YORK TIMES-bestseller! Toen ik een uitweg had, greep ik mijn kans. Nu ben ik in New York en probeer ik mijn leven weer op de rit te krijgen. Ondanks de zender in mijn enkel is Crow me niet gevolgd. Hij heeft me niet eens gebeld. Ik had mijn hart voor hem opengesteld en was kil door hem afgewezen. Misschien is hij me vergeten. Die middag liep ik mijn appartement in en zag ik de knopen op het aanrecht liggen. Ze waren niet van mij. Ik kan er maar ��n verklaring voor bedenken. Misschien is Crow me toch niet vergeten.

three-half-stars
Knopen En Pijn (Buttons #3) geschreven door: Penelope Sky
Bladzijden: 358
Serie: Buttons #3
Meer van deze auteur: Knopen en Kant (Buttons #1), Knopen en Haat (Buttons #2), Knopen en spijt (Buttons #4)
Uitgeverij: Hartwick Publishing Nederlands | 23 June 2018
Genre: Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

 

 

Ze zouden mooi staan in de boekenkast! Een serie met allemaal dezelfde covers

 

 

Het einde in de Knopen serie! En ik heb er van genoten!

De reden voor mijn 3,5 ster is dat het begin van dit boek veel trager lijkt te lezen dan de vorige delen! Bij de vorige delen was ik direct verslaafd maar hier vond ik het begin echt tegenvallen.

Misschien meer omdat ik Crow en Pearl echt niet begreep in het begin van dit boek? De keuzes die ze maakten vond ik zo lijnrecht tegenover hun eerdere acties en gevoelens staan.

Al met al is dit toch een geweldige serie! En hoe dit boek in de tweede helft verloopt is echt weer geweldig en vol actie! Wat ik ook heel erg fijn vond aan deze drie boeken is dat elk boek doorgaat waar het vorige ophield. Zo zit je meteen weer terug in het verhaal.

Crow en Pearl zijn samen al geweldig maar ook Cane heeft uiteindelijk mijn hart gewonnen en dat had ik nooit verwacht. Stiekem hoop ik wel dat er nog meer delen komen misschien uit zijn pov. Pearl is een vrouw naar mijn hart. Ze vecht tot het bittere einde en geloof me er zijn heel wat bittere stukken!

En Crow… hij word toch stiekem wel een van mijn favoriete mannen! In dit boek kreeg ik echt een stukje waar ik instant verliefd was!

Voor degene die de Originals kennen, het was echt een beetje een Elijah swoon momentje!

Helaas is de meest creepy man op aarde genaamd Bones ook in dit deel weer van de partij en heb ik echt met angst in mijn lijf zitten lezen!

Hoewel er dus weer enkele echt heel duistere momenten in deze serie zijn, is hij toch echt de moeite waard om te lezen.

De Knopen serie is kort samengevat een zeer complexe, explosieve maar verslavende reeks boeken die je met een brok in je keel laat zitten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.