Recensie | Kort en Gelukkig (De Sprookjesjager #1), Marijke F. Jansen

Als Nadine van het medium Hanna te horen krijgt dat ze de incarnatie van een sprookjesfiguur is, is haar eerste reactie dat die vrouw compleet gestoord moet zijn. Want zeg nu zelf: sprookjes zijn toch gewoon verhaaltjes voor kinderen?
Maar als er vreemde dingen gebeuren, is Nadine toch gedwongen om de woorden van Hanna nader te onderzoeken. Om haar eigen happy end te vinden, moet ze volgens het medium haar eigen sprookje volgen. Alleen welk sprookje dat dan is, is nog niet zo gemakkelijk te ontdekken.
Intussen sluimert het gevaar, want de Sprookjesjager maakt jacht op haar...

four-stars
Kort en Gelukkig geschreven door: Marijke F. Jansen
Bladzijden: 174
Meer van deze auteur: Wonderland
Uitgeverij: Polder Publishers | 2017
Genre: Fantasy & Magic, Jeugd, Young Adult
Uitgave: E-book, Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit e-boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Kort en Gelukkig | De coverkort en gelukkig

Hoewel ik altijd roep dat ik echte mensen op een cover niet mooi vind omdat het mijn eigen fantasie in de weg zit vind ik deze cover wel heel mysterieus!

Wellicht door de afbeelding van de man die zo door de bomen verschijnt!

Als je het boek in handen hebt en ook de achterkant bekijkt vind je daar niet alleen net zo’n mysterieus bos maar ook nog eens mijn quote 😉

Kort en Gelukkig | De binnenkant

Ik kreeg een bericht van de auteur of ik dit boek met spoed kon proeflezen dezelfde avond zodat ik een quote kon aanleveren voordat het naar de drukker ging.

Vol enthousiasme zei ik dus ja en een tel later begon ik in dit mooie sprookjesachtige verhaal.

In de proloog lezen we vanuit de sprookjesjager, op zijn telefoon ontvangt hij een nieuw bericht in de FFF app, wat we zien is dat hij een spoor volgt en vervolgens schakelen we over naar de hoofdpersoon Nadine.kort en gelukkig

Na een nare gebeurtenis bij Aron, één van haar vrienden, leert ze Hanna de vriendin van Arons oma kennen.

Hanna is een waarzegger, of een medium. Wanneer zij Nadine een paar rare vragen stelt begin Nadine zich allerlei dingen af te vragen.

Een paar dagen later word haar wereld op zijn kop gezet door wel heel vreemde gebeurtenissen! Vanaf dat moment ben je ontzettend nieuwsgierig naar wat er allemaal met Nadine gebeurt! Wie de sprookjesjager is en wat nou haar sprookje zal zijn?

Vol met mijn favoriete sprookjes en de nodige spanning wanneer je om de zoveel stukken een hoofdstuk vanuit de sprookjesjager leest!

Kort en Gelukkig is een niet alledaags verhaal! Nieuw, vreemd, vol fantasie & verslavend! Once upon a time kreeg zojuist een nieuwe twist in deze sprookjesachtige young adult!

Ik ben heel erg benieuwd naar het vervolg!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment