Recensie | Lang en gelukkig, Kiera Cass

Recensie | Lang en gelukkig, Kiera Cass

Lang & gelukkig van Kiera Cass Het ultieme cadeau voor alle Selection-fans!Deze bundel bevat de vier Selection-novelles: De prins, De lijfwacht, De koningin en De favoriet, plus nog niet eerder uitgegeven bonusmateriaal. Het is een echt collector's item voor de fans, met een kaart en illustraties in het binnenwerk.
Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie.De lijfwacht beschrijft Aspens tot nu toe nog onbekende leven binnen de paleismuren.In De koningin strijdt Amberly, de moeder van prins Maxon, om de hand van haar prins.De favoriet vertelt het verhaal van de liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

four-stars
Lang & Gelukkig geschreven door: Kiera Cass
Bladzijden: 336
Meer van deze auteur: De Prinses (Selection, #4)
Uitgeverij: Uitgeverij van Goor | februari 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Lang en gelukkig | De coverlang en gelukkig

Weer ontzettend mooi maar een tikkeltje anders! Bij de andere boeken zie je een hele jurk en bij de novelles eigenlijk alleen het bovenlijf! Op deze cover zie je een combi van beide en in combinatie met de roze glitter achtergrond vind ik het weer een juweeltje voor in de kast!

Lang en gelukkig | De binnenkant

Deze bundel bevat de verhalen van de koningin, de prins, de lijfwacht en de favoriet. Maar ook verhalen uit het leven van Celeste en de dienstmeid!

Je leest verder na de One en in Waar zijn ze nu kun je in een kort stukje lezen waar een aantal van de andere Selectie dames nu in het leven zijn!

Ik denk dat veel mensen bang zijn dat het gewoon de eerdere novelles in een bundel zijn maar dat is het zeker niet!

Voor elke novelle krijg je bijvoorbeeld een inleiding van Kiera Cass herself! Hartstikke leuk om te lezen hoe zij de wereld van de Selectie ziet en heeft gevormd.

Mijn favoriete deel was toch wel na de One, ik ben als het al mogelijk is nog meer #TeamMaxon geworden!

Je leest hierin een kort verhaal over de toekomst van America en Maxon! In dit verhaal heeft ze een verassing voor Maxon’s verjaardag! Het was erg leuk om dit te lezen omdat ik dat toch een beetje gemist heb in de andere boeken!

Lang en gelukkig maakt voor mij de serie compleet. Alle stukjes van de puzzel zijn nu compleet en vergezeld van prachtige illustraties!

Ik wou dit boek eigenlijk 5 sterren geven maar er waren een paar verhalen die ik minder geweldig vond dus vandaar de 4 sterren! Elk verhaal voegt wel iets nieuws toe aan de personages die we al kennen uit de eerdere delen! Dus ook al vind je een personage wat minder het heeft toch toegevoegde waarde omdat je meer over hun te weten komt.

In zijn geheel is Lang en gelukkig echt een super aankoop voor alle fans van de Selectie serie! Alle novelles in één boek met extraatjes! De kaart in de flap is echt geweldig en had van mij al in het eerste boek mogen zitten! Ik hou van boeken met mooie kaarten er in! En dan de illustraties ♥

Van mij zou in elk boek een illustratie mogen zitten! Het geeft toch een extra iets, en de illustraties in dit boek waren ontzettend sprookjesachtig mooi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.