Recensie | Library Kiss, Kasie West

Recensie | Library Kiss, Kasie West

Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar zaten stuk voor stuk op slot. Daar zat ik dan – met de kou die onder mijn huid kroop – gevangen in een grote, lege bibliotheek.

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

four-stars
Library kiss geschreven door: Kasie West
Bladzijden: 256
Uitgeverij: Young & Awesome | November 15th 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Illustraties: Caren Limpens
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

library

Stapels boeken en daar tussen in de silhouetten van een jongen en een meisje! De boeken op de cover zijn natuurlijk al aantrekkingskracht nummer 1! Maar de titel in combinatie met de zin “Drie dagen opgesloten in een bibliotheek. Droom of nachtmerries?” maken het een boek dat je wilt lezen! Want als het een droom is dan begrijpen we de titel, maar wat is dan de nachtmerrie?

Drie dagen opgesloten zitten in een bibliotheek klinkt voor ons als boekliefhebbers natuurlijk als een walhalla! Maar wat als je geen telefoon, eten, drinken of verwarming hebt? En de bibliotheek niet compleet verlaten lijkt te zijn?

En de persoon met wie je opgesloten zit niemand minder is dan een jongen die je vaag kent van verhalen…. Niet de beste verhalen!

Dax heeft geen beste reputatie en is wel de laatste met wie ze opgesloten wilt zitten! Autumn blijft hopen dat haar bijna-vriendje Jeff haar zal missen en terug komt voor haar…. Alleen hij komt niet… Niemand komt… En dus is Autumn op zichzelf aangewezen en leert ze niet alleen zichzelf maar ook Dax steeds beter kennen.

Een braaf meisje en een ‘badboy’ samen opgesloten voor een lang weekend! Langzaamaan groeien ze wat meer naar elkaar toe en op sommige stukjes heeft Dax echt mijn hart veroverd! Om de tijd te doden in de bibliotheek bedenken ze van alles en nog wat om te doen en zo kwam ik ook steeds meer te weten over hoe hun leven precies in elkaar steekt.

Het was zo ontzettend heerlijk om te lezen, gewoon een fluffy verhaal! Tot de reden van hun redding aanbreekt! Wanneer het ‘echte’ leven weer begint veranderd er een hoop en even ben ik bang dat het allemaal niet meer goed komt!

Autumn en Dax komen natuurlijk uit twee heel verschillende werelden en ik wou dat ik ze meteen weer samen kon opsluiten in de bibliotheek!

Kunnen gevoelens die je voor mensen hebt overleven? Kun je je eigen patroon doorbreken zonder in te storten? Of jezelf durven openstellen en settelen? Al deze dingen vind je in dit boek en ik vond het echt genieten! Totaal niet wat ik had verwacht maar wel echt genoten!

Af en toe heb je gewoon echt een verhaal als dit nodig! Een boek dat je hart verwarmt! 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments