Recensie | Luister naar me, Kristen Proby

Recensie | Luister naar me, Kristen Proby

In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht…Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man... Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

four-half-stars
Luister naar me geschreven door: Kristen Proby
Bladzijden: 303
Serie: Fusion #1
Meer van deze auteur: Dicht bij jou, Je laat me blozen
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 12 April 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

De cover is niet helemaal mijn ding! Het zwart met rood absoluut wel want dat valt lekker op! Maar de afbeelding van de man had voor mij niet gehoeven. Ik kreeg er een ‘dertien in een dozijn’ gevoel van en dacht dat het weer iets ‘Vijftig tinten’ achtig zou zijn!

Gezien het een, voor mij, nieuwe auteur was las ik de synopsis eerst en die deed me toch wel meer! Rocksterren en een voorliefde voor foute mannen zijn natuurlijk altijd een pluspunt in dit soort boeken.

Luister naar me word vanuit twee povs verteld. Aan de ene kant het verhaal van Addison, ze heeft echt de slechtste smaak in mannen ooit! Wanneer ook haar huidige relatie op niks uitloopt zweert ze mannen af!

Ze besluit zich compleet te focussen op haar nieuwe restaurant Seduction! Ze opende dit restaurant met haar vriendinnen en het is niet zo maar een restaurant. Met een sexy ambiance en afrodisiaca voedsel op de kaart zoekt Addison iets om nog meer klandizie aan te trekken. Ze komt op het idee van live muziek en besluit hiervoor een auditie te houden.

Op die auditie verschijnt Jake Keller. Vijf jaar geleden was hij nog Jake Knox, een rockster! Maar na een noodlottige gebeurtenis heeft hij zijn rockster leven aan de wilgen gehangen. Hij mist er niks van behalve het zingen!

Addison is vastbesloten om nooit meer iets met een muzikant te nemen. Maar Jake laat haar absoluut niet koud.

“Hij glimlacht, dat verrekte brutale exemplaar.”

Ook voor Jake is Addison onweerstaanbaar.

“De enige omschrijving die ik voor haar heb is ‘seksbom’.”

Maar het is niet enkel lichamelijk, hij wil meer dan alleen seks. Voor Addison is dit moeilijk. Ze heeft geen vertrouwen meer in mannen en is bang om weer diep gekwetst te raken.

Luister naar me is echt een verslavend boek. De personages zijn allemaal zo leuk dat ik niet kan wachten om van de andere hun eigen deel te lezen. En dan vooral die van Mia, ik vond haar workaholic attitude echt heerlijk! Maar de gehele verhaallijn was echt top!

De romance tussen Jake en Addison heeft ook meer diepgang doordat ze elkaar helpen met de onzekerheden die beide hebben.

Luister naar Mij had alles wat ik van dit genre verwacht. Het had me vanaf de eerste pagina en werd in één ruk verslonden en liet me verlangend naar meer achter!

Een geweldige start van een serie, ik kan niet wachten om meer van Kristen Proby in handen te krijgen!

[bol_product_links block_id=”bol_5ce26ad27b1fa_selected-products” products=”9200000110071614,9200000102508281″ name=”luister naar me” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”783″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment