Recensie | Mannenjacht, Marion van de Coolwijk

Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook in het dagelijks leven steunen ze elkaar door dik en dun. Na een huwelijk van 22 jaar krijgt Karin van haar man Marc te horen dat hij verder wil met zijn minnares Babet. Na de eerste klap volgt een emotionele tijd, waarin veel geregeld moet worden. Als Karin tijdens een etentje haar vriendin Els, de zus van Bart, in vertrouwen neemt over deze emotionele achtbaan, krijgt ze plotseling het bericht dat Marc een ernstig auto-ongeluk heeft gehad en is overleden. Karin ontvangt van de politie Marcs persoonlijke spullen, de auto is total loss. In een waas van woede en verdriet gaat ze op zoek naar antwoorden. Wat heeft Marc bezield? Wie is die Babet? Hoe lang was dit al aan de gang? Zat zij bij hem in de auto? Weet ze dat Marc dood is? En de allerbelangrijkste vraag: hoe is hij verongelukt? Als diezelfde avond Marcs telefoon door een anoniem nummer wordt gebeld, neemt ze onmiddellijk op. Maar het enige dat ze hoort is het geluid van klotsend water en een stem die steeds hetzelfde zingt: 'Daar was laatst een meisje boos.. Daar was laatst een meisje boos...'

five-stars
Mannenjacht geschreven door: Marion van de Coolwijk
Bladzijden: 320
Meer van deze auteur: Kwade Trouw
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | juli 2017
Genre: Thrillers & Suspense
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Mannenjacht | De covermannenjacht

De cover geeft nog niet veel weg. Een jacht met een vrouw er op, en dan de titel Mannenjacht.

Na het lezen van de flap ben je toch geïntrigeerd!

Mannenjacht | De binnenkant

Een tijdje terug kreeg ik met de post een hele (voor mij) nieuwe manier van promotie. Ik ontving een boekje in miniformaat met dezelfde cover als Mannenjacht. Bij het openen speelde een liedje en ik kon al een stukje uit het boek lezen! De rillingen liepen me door het liedje over het lijf en dus deelde ik het pakketje dat ik van Karakter kreeg op Instagram. (Hier kun je het filmpje bekijken.)

Ik was een hele blije booklion toen ik terug kwam van vakantie en in mijn brievenbus een recensie exemplaar van Mannenjacht vond!

Choquerende plottwisten en steeds meer nare zaken die worden ontrafeld, dat is wat je leest in Mannenjacht.

4 aparte gezinnen denken dat zij allen een goed leven hebben. Natuurlijk heeft ieder huisje zijn kruisje maar over het algemeen denken de vrouwen van de drie gezinnen dat hun leven redelijk in orde is.

Niks blijkt minder waar! Want waar de één vreemdgaat houden de geheimen niet op. Al gauw blijkt dat vreemdgaan wellicht niet de ergste zonde is die in dit boek beschreven wordt!

Ik hoef dus niet te vertellen dat ik dit boek in één ruk binnen twee en een half uur uit had!

Ontzettend sterk in elkaar gedraaid. Hoewel je op een gegeven moment wel de wat en wie antwoorden hebt, heb je tot op het eind totaal geen idee hoe!

Vanaf bladzijde één tot het dichtslaan van het boek heb ik geboeid zitten lezen, zonder in de gaten te hebben dat het al diep in de nacht liep! Als een boek je zo vast zuigt dat je niks meer merkt van je omgeving is het zijn 5 sterren meer dan waard!

Hoewel dit pas de tweede thriller van deze auteur is hoop ik van harte dat zij er nog meer zal gaan schrijven. Mangelvrouw staat alvast hoog op mijn verlanglijst!

[bol_product_links block_id=”bol_59a2ec70ec5a5_selected-products” products=”9200000075900710,9200000056557904″ name=”marion van de coolwijk” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.