Recensie | Mason (Verboden Passie #1), Linda Kage

Recensie | Mason (Verboden Passie #1), Linda Kage

Het kan me niet schelen wat mijn nicht zegt; Ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriend me probeerde te vermoorden en een litteken in mijn nek achterliet, me dwong om door het land te trekken en mijn naam in Reese Randall te veranderen om aan hem te ontsnappen, betekent niet-

Oh, wie houd ik voor de gek? Voor een eerstejaars op de universiteit moet ik het slechtste dating record ooit hebben.

Het is geen wonder dat liefde het laatste is wat ik in gedachten heb wanneer Mason Lowe mijn leven binnenkomt. Maar de chemie tussen ons is als BAM!!! Onze verbinding tart logica. En hij is gewoon zo hot. Om hem heen voel ik me levendiger dan ooit tevoren. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn ... behalve een piepklein dingetje.

*Deze synopsis is ruw vertaald van de Engelse versie, de uiteindelijke Nederlandse versie kan hier dus vanaf wijken.

four-stars
Mason geschreven door: Linda Kage
Bladzijden: 303
Serie: Verboden Passie #1
Uitgeverij: SVM Publishing | 2019
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Eerst even over de titel. Na het lezen van dit boek is het ietwat verwarrend dat deze Mason heet terwijl er ook nog een boek vanuit zijn pov komt.

De originele titel is Price of a Kiss, wat voor mij perfect vertaald had kunnen worden gezien een kus niet gratis is in dit boek 😉

Dan de cover afbeelding…. Tja, mensen die mijn recensies vaker lezen zullen het al wel weten!

Ik vind dit echt duizend keer niks. De man vind ik te verwijfd. De vrouw te perfect met haar perfecte puntje aan haar wenkbrauw en haar volle bos wimperextensions….

Ik hou gewoon niet van die stock-photo modellen op covers! Weg is je eigen fantasie en/of belevenis! Gewoon geen gezichten op covers! Veel beter!

De Poolse cover, hier rechts, is een goed voorbeeld van wat nog acceptabel is in mijn ogen.

In het begin had ik best even een beetje een hekel aan Reese. Haar gedrag rijmt niet altijd met hoe ik haar zou moeten zien. In het begin van het boek heb je een soort van aversie tegen haar omdat ze, naar mijn mening, echt te overdreven reageert op wat mannelijk schoon.

Alsof hij aanvoelde dat ik op dat moment zat te blozen, wierp Hottie – of zoals Eva hem had genoemd, Mason Lowe – een blik in onze richting en maakte oogcontact. Met mij.
Ik stopte met lachen. Stopte met grijnzen. Stopte zo’n beetje met ademhalen. Maar jemig, die knul wist wel hoe hij iemand met één blik van zijn stuk kon brengen.
‘God, sta me bij,’ mompelde Eva naast me.
Ik reageerde niet – had het niet eens gekund. Ik had het te druk met van binnenuit geëlektrocuteerd worden. Mijn vingertoppen knetterden en mijn tenen krulden zich, alsof een onzichtbare, kinetisch geladen bliksemschicht me vast kluisterde aan de hunk die vijftig meter verderop stond, die ons alleen al met zijn blik aan elkaar leek te verbinden.
Ja, zo sterk was de chemie tussen ons. Ik overdrijf niet eens. Oké, misschien een beetje. Maar niet veel.
Hij verbrak de verbinding door zijn blik naar Eva te verschuiven. Ik hapte naar adem, alsof er iemand zojuist een pleister van mijn ziel had gerukt.

De insta crush is wel heel erg hard in dit geval en dat is gezien haar verleden soms moeilijk te bevatten. Ook jaagt ze me behoorlijk tegen zich in het harnas wanneer ze begint bij haar nieuwe baantje en daar gewoon een regelrechte bitch is!

Nu denk jij natuurlijk, uhm vond je het eigenlijk wel een leuk boek?

Ja zeker, want alles draait weer om als je verder leest!

Reese heeft natuurlijk een moeilijk verleden en zit dus niet te wachten op meer drama in haar leven. Maar wat als je je als een magneet aangetrokken voelt tot iemand die absoluut geen relatie met iemand kan aangaan?

Wat als, over degene waar je ‘head over heels’ op valt, word gezegd dat hij een graag gewilde gigolo is? En dat jij hem nooit zal kunnen betalen?

Kunnen ze vrienden blijven terwijl de aantrekkingskracht tussen beide zo groot is? Of spelen jaloerse mensen, geld en het verleden een te grote rol om zelfs dat in de weg te staan?

Humor, spanning, gevaar en een sexy gigolo? Je vind het allemaal in Mason, het eerste deel van Verboden passie!

Ik denk dat het geen geheim is dat ik echt van New Adult verhalen hou en ik kan je zeggen dat ik het gigolo gedeelte echt tof vond, ik kan dan ook niet wachten om het verhaal vanuit zijn pov te lezen!

Als je van boeken zoals die van Abbi Glines houdt wil je deze ook niet missen!

Als NA verslaafde en niet vies van een beetje actie in een boek mis ik toch een beetje meer de kant van het gigolo verhaal! Maar ik verwacht dat te gaan lezen in Mason zijn boek.

Wanneer ik deze recensie schrijf is Mason nog niet verschenen. Op 18-6 komt hij uit. Voor meer info hou je de website van SVM Publishing in de gaten!

[bol_product_links block_id=”bol_5cfa37d8968c1_selected-products” products=”9200000034547733,9200000026867003″ name=”linda price of a kiss” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”789″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.