Recensie | Meester Legende (Caraval #2), Stephanie Garber

Recensie | Meester Legende (Caraval #2), Stephanie Garber

Meester Legende is het betoverende en meeslepende vervolg op de New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber. Deze originele, romantische YA-fantasy met verrassende twist & turns houd je van begin tot eind aan je stoel gekluisterd!

Vol overgave stort Donatella zich in een nieuwe voorstelling van meester Legende, dit keer ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de keizerin van het Meridiaanse Keizerrijk. Maar Tella speelt nog een ander dodelijk spel. In ruil voor informatie over haar verdwenen moeder, moet ze meester Legendes ware identiteit achterhalen. Terwijl ze zijn grootste geheim probeert te ontrafelen, groeit haar fascinatie voor hem. Tella heeft altijd gezworen nooit verliefd te worden, maar algauw bevindt haar hart – én daarmee haar leven – zich in groot gevaar…

‘Caraval is een sterk debuut en het verwondert me dan ook niet dat de filmrechten al verkocht zijn. Ik kijk alvast uit naar het tweede deel van deze nieuwe reeks.’Pluizer.be

‘Wanneer komt deel 2? I NEED IT! Coffieandcookies.wordpress.com, blogger *****

‘Dit boek moet, ik herhaal MOET, je gewoon lezen als je van fantasy boeken houdt! Kwanteinwonderland.com *****

Het betoverende vervolg op de internationale besteller Caraval, waarin Scarlett en Donatella zich opnieuw laten meeslepen door theaterspektakel van meester Legende.

Meester Legende geschreven door: Stephanie Garber
Bladzijden: 415
Serie: Caraval #2
Meer van deze auteur: Het Zwarte Hart , Finale
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | oktober 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Echt een plaatje! Ik ben zo blij dat de uitgever nu ook hardcover edities uit heeft gebracht! En als je op de achterkant kijkt zie je onder de mooie uitnodiging van Legende mijn quote staan ♥

De binnenkant is qua opmaak net zo prachtig! Een mooie kaart van Valenda op de eerste bladzijden, prachtige versieringen bij elk nieuw hoofdstuk en de brieven en kaartjes tussendoor staan ook prachtig gedrukt.

Toen dit boek op de mat viel was ik meteen enthousiast! Zoals je in mijn recensie van deel 1 Het Zwarte Hart/Caraval kon lezen was ik helemaal weg van de wereld die Stephanie had gecreëerd.

Ik begon daarom meteen in Meester Legende en vloog er echt door heen!

In dit boek volgen we een tweede uitvoering van Caraval speciaal uitgevoerd voor de 75ste verjaardag van de keizerin van het Meridiaanse Keizerrijk. In dit boek speelt Donnatella, ofwel Tella, het spel in plaats van Scarlett, dus we volgen haar POV.

Na de eerste Caraval lijkt het erop dat de zussen eindelijk vrij zijn, maar dit is alles behalve waar. Tella sloot een deal met een mysterieus persoon! Om van hem verlost te zijn, en te krijgen wat zij wil moet ze achter de ware naam van Meester Legende zien te komen.

Om uit te vinden wie Meester Legende echt is moet Tella Caraval winnen. Dit klinkt makkelijker dan gedacht want ze staat voor een moeilijke keuze! Als Tella haar deal niet nakomt zal ze er niet achter komen waar haar moeder is maar als ze de deal nakomt betekent dat misschien wel het einde van Meester Legende en Caraval.

Ik vond het geweldig dat meteen zodra het boek begon je weer helemaal de wereld van Caraval werd ingezogen en er ontzettend veel geheimen waren die je wilt ontrafelen. Je weet door het hele boek heen niet wie je wel of niet kunt vertrouwen. Zo blijft alles ontzettend raadselachtig!

In dit deel maak je ook kennis met een aantal nieuwe personages. De Fortunae, die een heel nieuw gevaar aan de wereld van Tella toevoegen. Ik kan hier niet teveel over kwijt zonder spoilers te geven, maar ik hoop dat deze personages in boek drie echt verder uitgewerkt worden!

Als je net als ik van het eerste boek hebt gehouden, zul je ook van Meester Legende houden! Gevaar en romantiek in een magisch mysterie, wie houdt daar nu niet van?

Ik wil deze recensie spoilervrij houden, maar dat einde? Dat liet me smeken om meer!

[bol_product_links block_id=”bol_5be835978b578_selected-products” products=”9200000095129121,9200000095803068″ name=”stephanie garber” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment