Recensie | Mijn belofte aan jou, Colleen Hoover

Recensie | Mijn belofte aan jou, Colleen Hoover

‘Mijn belofte aan jou’ van bestsellerauteur Colleen Hoover gaat over Quinn en Graham, die elkaar ontmoeten wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk te staan. Maar van breken is geen sprake, als het aan Graham ligt. Colleen Hoover schreef met ‘Mijn belofte aan jou’ een roman die ontroert en aan het denken zet.

five-stars
Mijn belofte aan jou geschreven door: Colleen Hoover
Bladzijden: 312
Meer van deze auteur: Nooit meer, Uitzonderlijk, Too late, De waarheid, Misschien nu
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 12 March 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Mooie cover met lichte kleuren en bokeh effecten! Simpel en eenvoudig, ik hou er van!

Een tijdje terug las ik Uitzonderlijk van Colleen,hiervan komt nog een mini recensie online maar ik kan je wel verklappen dat ik dat niet echt geweldig vond! Ik was nogal teleurgesteld en vroeg me zelfs af of het wel door Colleen geschreven was. Juist omdat ik door haar andere boeken zo omver geblazen werd.

Een tikje huiverig was ik wel toen ik aan dit boek ging beginnen. Zou deze me ook teleurstellen of weer van mijn sokken blazen?

Iets meer dan twee uur na het openslaan van dit boek was ik enkel nog een hoopje mens! Dit boek heeft echt ‘all the feels’ met name voor mensen die zich kunnen identificeren met de synopsis!

Het is een understatement wanneer je zegt dat een relatie of huwelijk soms moeilijk kan zijn! Je bent twee aparte individuen en hoeveel je ook van elkaar houdt wanneer er problemen zijn is het niet altijd even makkelijk om daar samen uit te komen.

“Met elke tegenslag zal ik meer van je gaan houden dan ik al deed toen alles nog perfect was.” – Graham 

En dat is wat Colleen in dit boek zo ontzettend mooi beschrijft. Quinn en Graham hebben een geweldige relatie, hoe vreemd ze dan ook bij elkaar zijn gekomen. Voor de mensen die niet van insta love houden, vrees niet het ligt echt anders! Maar wanneer het zwanger worden niet wil lukken en ze beide niet weten hoe daar mee om te gaan vervreemden ze meer en meer van elkaar.

“De liefde van mijn man is mijn redding in nood, en toch is zijn aanraking mijn vijand geworden. ” – Quinn

Dit is een hartverscheurend, rauw en echt verhaal. Je kunt de pijn die beide voelen echt van de bladzijdes zien springen en je leest dit boek dan ook met een flinke brok in je keel. Je kunt voelen hoeveel Quinn en Graham van elkaar houden maar ook het lijden voel je en dat breekt je hart.

Het boek is opgedeeld in hoofdstukken van toen en nu. Dit maakt dat je tussen het verdriet door ook leest hoe ze verliefd werden en dat hun liefde het waard is om voor te vechten. De toen hoofdstukken geven je tussendoor een beetje de kans om op adem te komen van de emotionele nu hoofdstukken.

Je wilt ‘Mijn belofte aan jou’ niet missen. Het is een ongelooflijk krachtig, hartverscheurend, rauw en onvergetelijk verhaal!

[bol_product_links block_id=”bol_5c9356169f1c7_selected-products” products=”9200000102508235,9200000106691266″ name=”mijn belofte aan jou” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”790″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Hey, heftig om te lezen denk ik. Hij staat nog op mijn verlanglijstje! Alleen vrees ik na dit gelezen te hebben dat het misschien te gaat binnenkomen. Nu ben ik gewaarschuwd, dank je