Recensie | mijntshirtmaken.nl

Alweer een tijdje terug ontving ik een aanbod van mijntshirtmaken.nl in ruil voor een recensie in Wonderland! In deze post lees je er meer over!

Van de website mijntshirtmaken.nl mocht ik een Dames t-shirt ontwerpen.

Over de website

Het werkt heel erg makkelijk! Je kiest eerst het model t-shirt dat je graag wilt laten bedrukken! In mijn geval koos ik voor een dames t-shirt met een klassieke ronde hals. Daarna kies je je maat en de kleur van het shirt.

Je upload een foto die je op het shirt wilt hebben of een afbeelding uit de collectie die mijntshirtmaken.nl heeft en zorgt ervoor dat de afbeelding netjes tussen de lijntjes komt!

Je kunt ook gaan voor een collage of nog effecten, tekst en stickers toevoegen.

Wanneer je t-shirt perfect is klik je op bestellen en kun je er nog voor kiezen om tegen betaling je bestelling in cadeaupapier of een mooie cadeau box te laten bezorgen.

Mijn keuze

Toen er hier thuis iemand hoorde van dit aanbod werd er heel enthousiast gestuiterd of ik een t-shirt wou laten drukken met een afbeelding van een favo artieste. Zo gevraagd zo gedaan!

Levering

Er zijn verschillende leveringsopties, zelfs wanneer je nog een lastminute cadeautje nodig hebt is snelle levering een optie:

Eindoordeel

Natuurlijk wil je weten of de print op je gedrukte t-shirt mooi blijft na het wassen en wat de kwaliteit is van de stof.

Helaas kwam de gezondheid tussendoor in wat slechter daglicht en was de periode waarin ik mijn t-shirt kreeg ook niet bepaald ‘korte mouwtjes’ proof! Nu de zon zich eventjes liet zien was het dus de hoogste tijd om het t-shirt te wassen en een foto te maken!

De pasvorm is erg goed! Ik was na het openen van het pakje eventjes bang dat het te klein uit zou vallen maar niks was minder waar!

Zoals je kunt zien op de foto is na het wassen de afbeelding nog perfect en ik ben ook erg blij met de kwaliteit van de stof!


Wil jij nou ook een t-shirt bedrukken klik dan vooral even door voor de website!

Ik wil in ieder geval mijntshirtmaken.nl heel erg bedanken voor het aanbod!

Dit artikel bevat een product dat ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.