Recensie | Mind games, Leona Deakin

Recensie | Mind games, Leona Deakin

Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de plaats waar ze voor het laatst zijn gezien, ligt een verjaardagskaart met een korte tekst: ‘Het spel is je cadeau. Durf je te spelen?’De politie neemt de zaak in eerste instantie niet serieus: het heeft er alle schijn van dat het om een grap gaat. Maar de families zijn ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De dochter van een van de slachtoffers haalt dokter Augusta Bloom, psycholoog en privédetective, over om zich in de verdwijningen te verdiepen. Naarmate Augusta zich steviger in de zaak vastbijt en het gedrag, de beweegredenen en de persoonlijkheden van de vermisten onder de loep neemt, komt ze tot een angstaanjagende ontdekking. Er is één heel duidelijke verbindende factor, een overeenkomende karaktertrek, en die karaktertrek maakt hen heel erg gevaarlijk.

Terwijl het spel steeds meer spelers verzamelt en meer families hun geliefden verliezen, bindt dr. Bloom de strijd aan met de tijd om de slachtoffers te vinden. Maar speelt ze op deze manier niet gewoon mee met het spel?

five-stars
Mind Games geschreven door: Leona Deakin
Bladzijden: 320
Uitgeverij: Boekerij | juni 2019
Genre: Thrillers & Suspense
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

“Het spel is je cadeau, durf je te spelen?” Meer heb ik niet nodig om razend benieuwd te zijn! Ik heb meteen hoge verwachtingen van Mind Games en ben heel erg benieuwd of dit verhaal het waar kan gaan maken!

Die trok me in de catalogus toch meteen flink de aandacht! Samen met de tekst kan ik zeggen dat dit echt een perfect voorbeeld van de ultieme coverbuy is!

mind games

Intrigerend vanaf de eerste bladzijde! Wanneer de moeder van een jong meisje verdwijnt raakt via via Dr. Augusta Bloom bij de zaak betrokken. Samen met voormalig speciaal agent Jameson gaan ze op onderzoek uit. De beide hoofdpersonages konden niet meer verschillen en dat maakt dat dit boek heerlijk weg leest. Dr.  Bloom is een rustige vrouw die alles kalm analyseert terwijl Jameson meer impulsief is.

Omdat ik ook de Engelse cover al zag toen ik dit boek ging toevoegen op Goodreads zag ik een tekst staan die een beetje verklapte over de vermiste mensen.  Hierdoor was ik bang dat de plot wellicht een beetje gespoild was maar niks bleek minder waar!

Ik heb echt met volle teugen genoten van dit verhaal! Het sleept je mee naar het duistere en donkere brein van een psychopaat.  En de term psychopaat daar ga je na het lezen van dit boek heel anders tegen aan kijken! De grens tussen goed en slecht lijkt steeds kleiner te worden.

De vele wendingen maken dit een boek dat je gewoon moet lezen!

Mind Games speelt een spelletje met je brein nog lastiger dan een Rubiks kubus! Echt een waanzinnig en verslavend verhaal!Een van de meest boeiende thrillers die ik ooit las!

Ik ben bang om te veel weg te geven, maar dit is echt een uitstekend in elkaar gestoken verhaal! Als je van psychologische thrillers houdt mag je deze absoluut niet missen! Gegarandeerd dat hij je vastgrijpt en pas loslaat als je hem uit hebt gelezen!

[bol_product_links block_id=”bol_5d2b344bc7ee7_selected-products” products=”9200000108570592,9200000108555680″ name=”mind games” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.