Recensie | Obsidian (Lux #1), Jennifer L. Armentrout

Recensie | Obsidian (Lux #1), Jennifer L. Armentrout

Starting over sucks.

When we moved to West Virginia right before my senior year, I’d pretty much resigned myself to thick accents, dodgy internet access, and a whole lot of boring… until I spotted my hot neighbor, with his looming height and eerie green eyes. Things were looking up.

And then he opened his mouth.

Daemon is infuriating. Arrogant. Stab-worthy. We do not get along. At all. But when a stranger attacks me and Daemon literally freezes time with a wave of his hand, well, something… unexpected happens.

The hot alien living next door marks me.

You heard me. Alien. Turns out Daemon and his sister have a galaxy of enemies wanting to steal their abilities, and Daemon’s touch has me lit up like the Vegas Strip. The only way I’m getting out of this alive is by sticking close to Daemon until my alien mojo fades.

If I don’t kill him first, that is.

five-stars
Obsidian (Lux, #1) geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 335
Serie: Lux #1
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Entangled Teen | May 8th 2012
Genre: Paranormal, Romance, New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

obsidian

De cover doet niks voor mij! Zoals jullie weten hou ik echt niet van gezichten op de cover en de rest van de cover geeft ook niet veel weg!

De tekst “They’re not like us” in combinatie met de storm en bliksem maken dat je toch enigszins benieuwd bent naar waarom ‘zij’ niet als ons zijn!

Ik heb deze hele serie gekocht omdat hij me bijna letterlijk door mijn keeltje werd geduwd door mijn lieve bookbabe! Iedereen die ik ken die deze boeken las is echt lyrisch over Daemon en zijn cookie dus besloot ik de boeken ook te kopen!

Helaas zijn ze niet vertaald naar het Nederlands (zelfs Jennifer zei me daar echt verbaasd over te zijn in ons interview) dus moest ik de Engelse kopen! Zoals jullie wellicht weten lees ik liever Nederlands dus duurde het even voor ik dit boek oppakte!

Ik ben compleet weg van de andere boeken die Jennifer L. Armentrout schreef en dus was ik bereid om Obsidian in het Engels te proberen.

Ik ben zo blij dat ik dat deed!

Ik was binnen een mum van tijd verslaafd en kon gewoon niet snel genoeg lezen.

Jennifer schreef een heerlijke haat-liefdeverhouding tussen de hoofdpersonen Katy en Daemon! De spanning tussen deze twee loopt soms zo hoog op en de heerlijke sarcastische opmerkingen van boekblogger Katy laten me echt hardop lachen! De hele verstandhouding tussen Katy, Daemon en diens zus is echt genieten om te lezen!

Katy is namelijk net verhuisd en heel blij een nieuwe vriendin te vinden in haar buurmeisje! Daemon, de complete hunk van een buurjongen, heeft liever niet dat zijn zusje omgaat met Katy.

Een hunk maar een complete eikel! Katy begrijpt niet waarom hij haar niet in de buurt van zijn zusje wil en terwijl Daemon steeds meer als een complete klootzak overkomt begint Katy zich steeds meer tegen hem te wapenen! Ze is blij met een vriendin en laat zich niet wegjagen door haar broer!

Door het boek heen word Katy echt mijn beste vriendin! Niet alleen is het super leuk om eens over een boekblogger te lezen maar ze heeft ook een paar acties in dit boek waarbij je alleen maar kan juichen!!!!

Obsidian is echt een absolute aanrader! Ik heb medelijden met ons dutchies dat deze reeks niet vertaald word! Jennifer L. Armentrout weet echt hoe je verslavend leesmateriaal moet schrijven!

Toen ik het eenmaal oppakte kon ik ook niet meer stoppen met lezen! Het is dat recensie exemplaren bij mij altijd voor gaan anders was ik meteen doorgegaan in het tweede deel! To Be Continued dus!

Het ontbreken van Nederlandse vertalingen! Dit 5 sterren boek zou echt vertaald moeten worden want ik weet zeker dat jullie er net zo van genieten als dat ik deed!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik ben gister begonnen op weg naar het concert van Demi Lovato en ik was stiekem heel blij dat degene met wie ik was in de file stond, want extra leestijd. Ik ga zo weer verder