“Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.”

Recensie | Onafwendbaar, Natasha Madison

Recensie | Onafwendbaar, Natasha Madison

Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo’n clichématige‘en toen barstte de bom’-manier. Het leek meer op een nachtmerrie.Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man – de vader van mijn kinderen,de liefde van mijn leven, al sinds toen we op de middelbare school zaten, –op heterdaad betrapte, terwijl hij die ‘daad’ deed met een ander. Vanaf dat moment, was ik klaar met mannen.

Ik had er nooit op gerekend dat Cooper Stone, de prachtige, maar o zo arrogante ster van de NHL, mijn leven en mijn schaatshal ondersteboven zou schoppen.

Ik leef voor mijn kinderen. Cooper leeft voor ijshockey. We zijn zo verschillend als dag en nacht,maar de aantrekkingskracht tussen ons, is onafwendbaar.

four-stars
Onafwendbaar geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 329
Serie: Something So #1
Meer van deze auteur: Flirten met de baas, Flirten met de playboy , Flirten met mijn ex, Flirten met de buurman (Flirten met serie #3), Waanzin
Uitgeverij: SVM Publishing | 23 April 2019
Genre: Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Mwah…. mwah…. Niet elk boek in dit genre hoeft een wasbordjescover te hebben! Ergens verliest het dan zijn geloofwaardigheid want laten we eerlijk zijn…. exemplaren zoals deze zie je niet vaak 😉

Maar het blijft een lust voor het oog dus ik geef het een gemiddelde score!

Ik las van Natasha Madison eerder Flirten met de baas en dat vond ik echt een heerlijk boek! Toen ik een oproepje voor dit verhaal zag was ik dus ook heel blij dat ik het mocht recenseren.

Dit boek heeft wederom alle ingrediënten die je laten zwijmelen! Het heeft emotionele momenten maar is voornamelijk gevuld met aantrekken, afstoten en heel veel hete momenten!

Parker is geen zielig typetje maar een sterke mama beer die haar vreemdgaande man bij het grofvuil heeft gezet en door gaat met haar eigen leven!

Cooper is een groot ego met een al even grote mond! Hij moet revalideren en komt daarvoor bij de ijsbaan van Parker!

En laten we zeggen dat dat niet echt klikt! Hoe ze verder met elkaar omgaan en hoe hun levens met elkaar verstrengeld raken maken dit boek echt een verslavende must read!

Een ijshockey roman mag dan koud klinken, heter als deze vind je ze niet gauw!

Ik hoop dat de rest van deze serie ook vertaald word en net zo heerlijk weg leest!

Hoewel ik genoten heb van dit boek had ik wel een mini negatief puntje bij het lezen.

Laat dit je niet afschrikken, of je het nu wel of niet leest, want dit boek sluit echt heerlijk af!

[bol_product_links block_id=”bol_5cd1975f89d86_selected-products” products=”9200000097509738″ name=”onafwendbaar” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”800″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: