Recensie | Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2), Lisette Jonkman

Recensie | Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2), Lisette Jonkman

Onbegrensde Liefde is deel 2 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen.
En dan, net als Abby zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er op haar kwetsbaarste moment helemaal alleen voor…

four-stars
Onbegrensde liefde geschreven door: Lisette Jonkman
Bladzijden: 264
Serie: Onbreekbaar #2
Meer van deze auteur: Verkikkerd , Verslingerd , Verknocht, Buren with benefits
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | juli 2020
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

De cover van Onbegrensde liefde maakt je zo vrolijk! En de ruggen van deze serie op een rijtje in je kast is gewoon geweldig! Ik weet niet wat ik meer satisfying vind, de zeer hotte scenes van Ferdi en Abby of de coverporn die deze serie compleet in je kast vormt!

Wat vind ik van het verhaal

Jezus, wat kan Lisette een scenes schrijven. Je gaat van hete stomende scenes, echt van niveau smokin dan weer naar buikpijn van het lachen.

Want laten we wel wezen, wat een heerlijk humoristische manier van schrijven heeft deze auteur! En wanneer je je net een beetje lekker verliest in het verhaal dan komt er weer een complete traantrekker het hoekje om.

Het verhaal van Ferdi en Abby doet me denken aan stroomversnellingen met zo nu en dan een mui! Eentje die je heeeeel diep naar beneden trekt om je pas los te laten net wanneer je denkt dat je leven voorbij is!

Friends with benefits. Het klinkt zo leuk!

Maar stiekem is het een recept voor ellende. Ellende van grote proportie! Want gevoelens? Die proppen zich overal door heen. En ongelukjes zitten in kleine hoekjes!

Het zit Ferdi niet mee. Hij mist Abby, doet wat dingen fout… Exen blijven lastige perikelen brengen en tot overmaat van ramp laat hij bepaalde balletjes zijn hoofd helemaal gek maken waardoor hij de meest verkeerde reactie geeft op een situatie bij het perfecte meisje!

Abby daarentegen krijgt ook heel wat voor haar kiezen in dit tweede deel en wat voel ik met haar mee ♥

In dit tweede deel gebeurt veel, heel veel! En wat hou ik van de wervelwind aan emoties in Lisette haar boeken! Je moet ze gewoon lezen!

Conclusie:

Holy Bef, wat een boekske! Onbreekbaar heet deze serie toch weet Lisette je op meerdere momenten echt te breken! Een heerlijk verhaal in een heerlijke cover, ik ben klaar voor deel 3!

Onbegrensde liefde ook lezen?

Sidenote:

Een feelgood boek moet ook wel echt zorgen dat een ieder die het leest zich ‘good feelt’. Waakvarken, serranoham, Dikkie Dik… tja dat ‘feelde effe not so good’. Er zijn denk ik zat manieren om iemand minder aantrekkelijk te kunnen doen lijken dan Abby zonder het meteen op de extra kilootjes te gooien. Waakvarkens hebben ook gevoelens!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment