Recensie | Ondenkbaar (Stouter #1), Christina Lauren

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is lastig, brutaal en ... totaal onweerstaanbaar.

Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is aantrekkelijk, onschuldig uitdagend – en totaal frustrerend. Tegen beter weten in ontstaat er een zinderende kantoorverhouding tussen Bennett en Chloe.Hoe meer ze laten gebeuren, hoe meer ze van elkaar willen.

Hoe ver zullen Chloe en Bennett deze schandalig stoute relatie laten gaan? En hoeveel zijn ze bereid op te geven om bij elkaar te zijn?

four-stars
Ondenkbaar (Stouter, #1) geschreven door: Christina Lauren
Bladzijden: 268
Meer van deze auteur: Mijn versie van jou
Uitgeverij: Xander Uitgevers | 2014
Genre: Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ondenkbaar | De coverondenkbaar

Nee! Ik bestudeer covers natuurlijk altijd erg goed! En deze jongen (op de rug zie je zijn hele gezicht) is het gewoon niet! Als je goed kijkt zie je ook nog zijn vlassige baardje met gaten en plukjes waar het maar groeien wil…….. Dat is echt geen Beautiful Bastard zoals in dit boek! Geloof me na het lezen vraag je je echt af waarom ze geen ‘echte’ man hebben gekozen voor de cover!

Ondenkbaar | De binnenkant

De Engelste titel Beautiful Bastard met een Nederlandse vertaling naar Stouter klinkt meteen als een boek voor mij!

Ik had de eerste drie delen al een tijdje in de kast staan en soms kom je opeens in een bui voor dit soort boeken!

Vanaf het begin af aan is dit boek heerlijk om alles mee te vergeten en alleen nog maar te denken aan Chloe en Bennet! 2 mensen als magneten, ze trekken mekaar ontzettend aan maar stoten mekaar tegelijkertijd ook af!

Het schrijven is briljant gedaan. Chloe en Bennet zijn twee personages waar je al gauw voor valt.

Het verhaal heeft in het begin niet veel diepte maar is toch een heerlijke guilty pleasure! Een kat en muis spel vol pittige seksscènes! Want vergis je niet, deze auteur neemt geen blad voor de mond!

Het is geen Vijftig Tinten, maar ook zeker niet voor de wat preutser dames onder ons!

Dit verhaal is geschreven vanuit beide povs en dat vind ik een heel pluspunt! Zo kan ik ook in het hoofd van Bennet the Beautiful Bastard kijken 😉 en dat is waar ik stiekem toch wel heel erg van heb genoten

Als je een boek gevuld met seks waar je rode wangen van krijgt wel kunt waarderen ga je ontzettend genieten van Ondenkbaar!

Naar het midden toe ben ik blij dat er toch een verhaallijn vorm begint te krijgen en ik langzaamaan ook steeds meer interesse heb in de andere personages! Hoewel ik een boek vol seks niet erg vind om te lezen verwacht ik bij een reeks wel meer dan alleen seks!

Met maar 268 bladzijdes, waarvan zeker de helft gevuld is met lust, is dit heerlijke boekje zo uit! Snel verder in deel twee Onverwacht!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.