Recensie | One Small Thing, Erin Watt

Recensie | One Small Thing, Erin Watt

Sinds haar zus dood is, heeft Elisa constant ruzie met haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar om een keer lol te hebben en de boel te vergeten. En dus sneakt Elisa het huis uit voor een groot feest. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze nodig heeft.Maar hun onvergetelijke ontmoeting heeft grote gevolgen. Ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft te maken met Elisa's zus…

four-half-stars
One Small Thing geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 320
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Verraad (De Royals 2), Geheimen (De Royals, #3), Verlangen (The Royals #4), Gevaar
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | 22 October 2019
Genre: Young Adult
Vertaald door: Lia Belt
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

One Small Thing heeft een hele simpele cover en dat werkt vaak het beste! Voor mij triggert een cover als deze vaker een aankoop dan een cover met personages er op.

 Ohw wat is deze recensie beginnen lastig!!!! Ik weet precies wat ik zeggen wil…. maar ben bang dat alles wat ik zeg teveel is! De synopsis van dit boek is namelijk heerlijk geheimzinnig en ik wil niet afdoen aan je eigen leeservaring!

Toen ik begon aan dit boek dacht ik echt dat ik het zou gaan haten… Ik irriteerde me echt bijna aan elk personage in dit boek! De vriendinnen, klasgenoten, alle ouders… eigenlijk iedereen behalve Beth en Chase!

Maar alles klopt op het einde ♥

Beth’s zus is drie jaar geleden overleden en sindsdien zijn haar ouders ronduit gestoord!

Ik snap overbezorgdheid en angst dat er ook iets met je andere kind gebeurd maar wat deze ouders doen is gewoon bijna geestelijke mishandeling!

Wanneer haar ouders op een dag weer helemaal over de scheef gaan neemt Beth als dwarse 17 jarige een drastisch besluit en gaat een avond helemaal los!

Dit doet ze met Chase…. ze weet niet wie hij is, of waar hij vandaan komt! Wel dat hij er goed uitziet en dat ze hem gewoon even nodig heeft om alles te vergeten op deze laatste vakantie dag!

Wat Beth niet weet is dat iedereen Chase haat… en zij dat ook zou moeten doen…

Wat volgt is een wirwar van liefde die niet zou ‘mogen’ op een moeilijk pad naar vergeving. Ik vond het geweldig en kon het niet neerleggen totdat ik de laatste pagina uit had!

One Small Thing toont dat er een dunne lijn zit tussen haat en liefde en dat niemand kan kiezen op wie hij valt!

In vergelijking met de Royals serie van dit auteurs duo is dit toch echt een YA boek, een even sterk verhaal maar dan zonder rode wangetjes!

[bol_product_links block_id=”bol_5dca854836c73_selected-products” products=”9200000116423757,9200000115192656″ name=”One small thing Erin Watt” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.