Recensie | Onvergetelijk (Dearest #2), Lex Martin

Recensie | Onvergetelijk (Dearest #2), Lex Martin

Wanneer Dani Hart en Jax Avery elkaar tegen het lijf lopen in een club, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. De knappe, populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, toch is Dani verbijsterd als Jax haar bij een volgende ontmoeting niet eens herkent. Ze besluit hem daarom voortaan te ontlopen. Dat blijkt alleen een stuk lastiger dan ze had gedacht als ze erachter komt dat hij de broer is van haar nieuwe huisgenootje…

four-stars
Onvergetelijk geschreven door: Lex Martin
Bladzijden: 304
Serie: Dearest #2
Meer van deze auteur: Gek van Clementine
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 3 September 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Betty Klaasse
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover van ‘Onvergetelijk’

Ik denk dat het inmiddels onvergetelijk is wat ik van gezichten op covers vind. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie mening over gezichten op covers dus vertel me onder deze post wat jij liever hebt! Je eigen verbeelding maken of gezichten op covers?

Wat vind ik van het verhaal

Iets waar ik echt van kan genieten in dit genre is wanneer personages uit het eerste deel hun eigen boek en verhaal krijgen.

Ik vond het personage van Jax in het eerste boek al zo leuk, don’t blame me.. ik hou gewoon een beetje van badboys! Ik was dan ook blij dat Jax degene is die we in dit boek beter leren kennen.

Topatleet en very good looking! En de rijke tweelingbroer/vrouwenverslinder van Clementine uit boek één!

Maar dat weet Dani op dat moment nog niet! Na hun eerste ontmoeting krijgt ze hem al niet uit haar hoofd, wanneer ze hem tegenkomt in een club besluit Dani al haar issues over boord te gooien en er voor te gaan!

Hun stomende rendezvous wordt abrupt verbroken en Dani hoopt op meer, helaas voor haar is Jax opeens verdwenen en wanneer hun paden elkaar weer kruisen lijkt hij haar niet meer te herkennen, of is hij gewoon echt zo’n klootzakkerige player die meisjes niet uit elkaar kan houden?

Het lot staat niet aan Dani’s zijde want hij blijkt ook nog eens de broer van haar nieuwe kamergenootje. Een meisje dat niet echt op haar zit te wachten zo lijkt het, en oh wee als ze aan haar broer komen! Of haar broer aan haar kamergenootjes!

Wat volgt is regelrecht genieten!

Lex heeft beide personages geweldig uitgeschreven tot een heerlijk vloeiend verhaal waarbij zowel Jax als Dani een persoonlijke groei doormaken.

Het leven breekt iedereen, maar sommige mensen worden juist sterker op de plekken waar de barsten zitten.

Het is een hobbelige rit met heftige emoties aan beide kanten. De emoties lopen hoog op terwijl zowel Dani als Jax pieken en dalen in hun eigen levens doormaken.

Het is maar even. Maar als je niets meer hebt, is maar even goud waard.

Conclusie

Kan Jax zich van zijn playboy leventje ontdoen en leren omgaan met ‘gevoelens’? Kan Dani het advies van haar moeder opvolgen en wat relaxter gaan leven?

Dit alles lees je in een onvergetelijk deel in de ‘Dearest’ serie dat je in één ruk uitleest en waarbij je wel een tissue kunt gebruiken!

‘Onvergetelijk’ ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.