Recensie | Onverschrokken (Flight & Glory, #5), Rebecca Yarros

Recensie | Onverschrokken (Flight & Glory, #5), Rebecca Yarros

Recensie | Onverschrokken (Flight & Glory, #5), Rebecca Yarros

Met Onverschrokken, het vijfde deel van de Flight & Glory-serie, brengt Yarros haar sterke en populaire serie tot een prachtig, hartverwarmend slot.
Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op…
Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?
Onverschrokken van Rebecca Yarros is het hartverwarmende vijfde deel en het slot van de populaire Flight & Glory-serie. Eerder verschenen Onverminderd, Onbereikbaar, Onverwacht en Onweerstaanbaar.

five-stars
Onverschrokken geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 480
Serie: Flight & Glory #5
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onbereikbaar , Onverwacht , Wilder, De laatste brief
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 22 June 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Tasio Ferrand
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Although a bit cheesy… ben ik wel blij dat er deze nieuwe edities eindelijk Apaches op de covers te vinden zijn! Het is immers de Flight & Glory series! In mijn recensies van de vorige delen had ik al aangegeven dat ik het een groot gemis vond op de covers. Nu zie je ze dus, hoewel niet op de voorgrond, eindelijk op de cover. De kleuren van de nieuwe covers vind ik ook top alleen die modellen…. tja, ik zal er over blijven klagen denk ik. Laat ik het zo stellen, niet 1 van de mannen wint het van mijn flight boys fantasieën en niet 1 van de dames komt voor mijn gevoel overeen met de dames in de boeken!

Wat vind ik van het verhaal

Gelukkig is er de phrase ‘Don’t judge a book by it’s cover’!

En dat is ook precies wat dit boek maar weer eens aantoont. Want hoewel ik de cover niet geweldig vind ben ik echt weer compleet verliefd op dit verhaal!

Niet te geloven dat hiermee een einde komt aan de serie want ik wil nog wel honderden boeken zoals deze lezen!

Dat Yarros geweldig kan schrijven en volle emoties in een boek kan plaatsen heeft ze wederom bewezen met dit vijfde afsluitende deel in de serie.

Rebecca Yarros schrijfsels zijn gewoon fenomenaal. Alles wat je van een goede romance verwacht zit er in en nog veel meer! Een zwaar onderwerp, rouw en veel verdriet worden in gezet in een verhaal dat je van diepe dalen naar hoge pieken brengt! Ontroerend, soms echt ingewikkeld maar van tijd tot tijd ook ontzettend humoristisch.

Morgan is als personage erg wisselvallig. Het ene moment is ze lekker sarcastisch en brutaal maar het volgende moment trekt ze het allemaal niet meer, krijgt ze een paniekaanval en stort ze helemaal in.

Niet iets wat je als man zijnde nou echt aantrekt zou je denken. Maar Jackson ziet wie Morgan is achter haar hoog opgetrokken muren en waar hij normaal een muur optrekt om zijn dochter heen is er vrijwel direct een band tussen Morgan en Finley. Langzaam aftastend laten ze beide hun muren zakken en dat zorgt voor een verhaal met pieken en dalen waarbij je af en toe op het spreekwoordelijke puntje van je stoel zult zitten met een krop in je keel!

De band tussen de hoofdpersonen die we allemaal hebben leren kennen door de serie heen voelt haast familiair aan voor mijzelf en je zou wensen dat je mensen zoals deze in je leven kon hebben.

Dacht je dat de Flyboys die je tot nu toe kende boven aan je lijstje staan?

Je vergist je flink, maak maar plaats bovenaan je fictional boyfriend wishlist want Jackson raakt echt alle juiste snaren!

Zeeglas, huisdieren, een verrukkelijk kind en een afgrijselijke ex. Zomaar een paar ingrediënten die dit laatste boek weer een deel maken om van te smullen!

Conclusie

Je hebt van die boekseries die je voor altijd in je hart sluit en die je nooit zult vergeten, Flight & Glory is er daar zeker 1 van!⁠⁠
⁠⁠
Absoluut een ugly cry alert, je leest elk van de boeken in een dag uit en ze blijven zelfs lang na het lezen je all time favorite!⁠⁠

Wil jij deze heerlijke serie ook lezen?

Ik raad je wel aan om bij het begin te beginnen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.