Recensie | Onverwacht (Flight & Glory, #3), Rebecca Yarros

Grayson heeft maar één doel: slagen voor de opleiding tot Apachepiloot. Daar kan hij de afleiding van zijn bloedmooie nieuwe huisgenoot Samantha niet bij gebruiken. Maar die afleiding is er wel degelijk, mede omdat Samantha niets liever wil dan door de muur heen breken die Grayson om zichzelf heen heeft opgetrokken. Als haar dat eindelijk lukt, ontdekt ze iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?

five-stars
Onverwacht geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 344
Serie: Flight & Glory #3
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onbereikbaar , Wilder, De laatste brief, Onverschrokken
Uitgeverij: Zomer & Keuning | February 7th 2017
Genre: Love & Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Onverwacht | De cover

Nagenoeg hetzelfde als de originele cover op de titel na! Het enige wat ik echt mis zijn de Apaches! Die horen toch echt wel op de covers want ze zijn zo’n groot onderdeel in het leven van de mannen in deze verhalen!

Onverwacht | De binnenkant

Zoals je kunt zien heb ik Onverminderd en Onbereikbaar beide beoordeeld met 5 sterren en ik kan niet anders zeggen dan dat Rebecca Yarros een autobuy author* is geworden voor mij!

Mijn recensie van Onbereikbaar in het kort:

Ik was echt bang om aan dit boek te beginnen want al na een paar bladzijden weet je dat dit geen fluffy licht boekje gaat worden! Eerlijk gezegd maakt dit boek je een wrak! Ik heb meerdere momenten achter elkaar gelachen maar ook echt met een immense brok in mijn keel gezeten terwijl de tranen over mijn wangen stroomden. Een rollercoaster boek met een vleugje seks en een handjevol romantische momenten.

In de eerdere delen maakten we natuurlijk al een beetje kennis met Sam (Samantha) en Grayson.

Grayson is een wat stil type we weten niet veel van hem, maar wel net genoeg om nieuwsgierig te zijn! Sam hebben we leren kennen doordat ze de kamergenoot en beste vriendin van Ember was.

Vol verwachting sla ik het derde boek open!

Al op de eerste bladzijde ben ik weer weg van Sam (Samantha). Met haar vreemde chaotische denkwijze op deze eerste bladzijden is ze gewoon meteen een herkenbaar personage! Ik denk dat elke vrouw in haar situatie zich net zo ongemakkelijk heeft gevoeld!

Sam is de dochter van Kolonel Fitzgerald, en met deze als moeder is het leven van Sam niet zo simpel. Er is iets voorgevallen bij Sam waardoor ze op heel wat universiteiten niet word aangenomen en dat is dan ook de reden dat ze verhuist naar Alabama! De enige universiteit die haar aanneemt!

Sam trekt in bij Josh, Jagger en nog iemand wiens naam ze steeds vergeet! Josh en Jagger kent ze al maar Grayson nog niet! Hun eerste kennismaking is echt hilarisch! Vrijwel meteen rollen me de tranen over de wangen van het lachen als Grayson compleet verkeerde conclusies trekt en daarmee wint ook hij meteen mijn hart!

Alsof Rebecca al niet genoeg crushes had veroorzaakt met Josh en Jagger 😉

Al in hoofdstuk 3 word het duidelijk dat dit boek uit de povs van zowel Sam als Grayson worden geschreven en ik moet zeggen dat ik vanaf dit hoofdstuk echt compleet wegsmolt van Grayson! Deze derde man lijkt echt van alle markten thuis te zijn en met een noodgang lees ik door!

Het verhaal van Sam en Grayson is ontzettend intens en ook ontzettend sexy!

De eerdere boeken van Rebecca hadden een ruig pad voor de hoofdpersonages in petto maar voor dit boek mag je de tissue box zeker weer klaar zetten!

Schreeuwen en met je boek (willen) gooien, dat is wat hun verhalen met je doen! Ik had nooit gedacht dat de woorden ‘Hoi schatje, ik ben weer thuis’  me konden verwoesten!

Pluspuntjes?

Rebecca Yarros schrijft boeken die je in één ruk uitleest maar niet uit wilt lezen! Haar boeken zijn zo goed dat je niet wilt dat er een einde aan komt!

Deze boeken zijn echt puur liefde voor mij, ook al zat ik met een pijnlijk hart, dikke rode ogen en een snotneus na het lezen! Ze tilt je op en laat je daarna keihard neerkomen, een wervelende achtbaan is niks vergeleken met het lezen van Yarros haar Flight & Glory serie!

Ik kan niet wachten tot Zomer & Keuning het laatste (huilen) deel vertaald uitbrengt en bereid me alvast mentaal voor!

Minpuntjes?

Geen!


*Autobuy author: een auteur van wie ik zonder de flap te lezen een boek koop! Zo goed vind ik deze auteur!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments