Recensie | Onweerstaanbaar (Flight & Glory #4), Rebecca Yarros

Recensie | Onweerstaanbaar (Flight & Glory #4), Rebecca Yarros

'Onweerstaanbaar' van Rebecca Yarros is het laatste deel in de serie 'Flight & Glory'. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, 'Onverminderd'. Josh en Ember hebben samen veel doorstaan: afstand, verdriet, het zware militaire leven. Dat alles heeft Ember nooit echt gewild, want nadat haar vader is omgekomen in Afghanistan heeft zich een angst in haar genesteld die er met geen stok valt uit te slaan. Het laatste wat ze dan ook wil is Josh naar Afghanistan vertrekken, en dat is precies wat er in 'Onweerstaanbaar' gebeurt. Rebecca Yarros weet als vrouw van een militair als geen ander hoe dat is en beschrijft het prachtig invoelend.

five-stars
Onweerstaanbaar geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 351
Serie: Flight & Glory #4
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onbereikbaar , Onverwacht , Wilder, De laatste brief
Uitgeverij: Zomer & Keuning | November 28th 2017
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

onweerstaanbaar

Nee, nee en nog een keertje speciaal voor jullie nee!

Alle trouwe lezertjes van deze boeken weten waarom ik bezwaar heb tegen de personen op deze cover! De personen kloppen vaak niet met de beschrijving in het boek!

Maar goed na dit boek te hebben gelezen snap ik dat de verwarring groot is…. dat is hij namelijk nu ook bij mij….. Ember of December wordt rooie genoemd in hoofdstuk 1, 5, 10, 22, 33 en 36…. en ze heeft krullen….. al zijn in hoofdstuk 4 de krullen bruin het zijn en blijven krullen 🙂

Ook de apaches mis ik weer!


Als je nog geen boeken uit de Flight & Glory serie hebt gelezen dan moet je je echt even in een hoekje gaan staan schamen! Daarna natuurlijk meteen deze boeken aanschaffen, ze lezen en dan weer hier terug komen om te vertellen of je het eens bent met me!

Deze recensie is meer een korte liefdesbetuiging gezien ik echt niks wil spoilen en er gewoon bijna niet over kan praten, ja ja typen, zonder te spoilen!

Het einde van een GE-WEL-DI-GE serie! Ik werd door meerdere Engelstalige lezers behoorlijk bang gemaakt voor deze hekkensluiter. Volgens meerdere zou dit boek me gaan verwoesten!

Op de eerste bladzijde lees je de meest tragische proloog in een boek ooit! Meteen hierna ga je 4 maanden terug in de tijd en dus weet je eigenlijk niet hoe gauw je nu moet doorlezen, en of je wel moet doorlezen? Kun je het wel aan als er echt gebeurd waar je bang voor bent?

En om eerlijk te zijn…. Yes…. het brak me op een gegeven moment…. Maar naast verdriet en tranen voelde ik ook zoveel onmacht en woede en blijdschap….. Josh & Embers verhaal (Yes, in dit boek lees je vanuit beider povs en dat is geweldig!) neemt immense duikvluchten in dit laatste deel en ik moet zeggen dat ik me echt zo gefrustreerd heb gevoeld tijdens het lezen!

Door al die gevoelens kan ik zeggen dat ik nu zo baal! Echt een mega domper dat een van mijn favoriete series ten einde is! Ik wil nog veel meer lezen over deze heerlijke flyboys! Maar Rebecca heeft het wel ontzettend mooi afgerond!

Voor deze Flight & Glory serie had ik nog nooit boeken gelezen in een militaire setting en ik moet zeggen dat het van tijd tot tijd echt hartverscheurend maar tegelijkertijd onweerstaanbaar was!

Kleine tip…. lees dit boek niet in gezelschap! Je zult namelijk uit frustratie het willen weggooien, er naar grommen, er een brok van in je keel krijgen, moeten huilen, duizend keer moeten zuchten, lachen, smachten….. gewoon all the feels komen voorbij en dat is beter wanneer er niet iemand heel raar naar je kijkt! Zoals een partner die er niks van snapt…. en je vraagt waarom je in vredesnaam doorleest als het zo verdrietig is…… Shut up! Sorry….. Just please, let me beeeeee……………….. oh en zakdoekjes!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments